Obrovský šok pred zápasom Ligy majstrov: Hviezdny útočník sa strachoval o najbližších!

Ťažké chvíle hviezdneho útočníka Harryho Kanea (30) pred stretnutím Ligy majstrov proti Arsenalu. V deň, keď Bayern odletel do Londýna, ...
  • Zdroj: Northfoto

Ťažké chvíle hviezdneho útočníka Harryho Kanea (30) pred stretnutím Ligy majstrov proti Arsenalu. V deň, keď Bayern odletel do Londýna, mali tri z jeho štyroch detí autonehodu, po ktorej museli byť prevezené do nemocnice.

FOTOGALÉRIA: Harry Kane

Mal sa sústrediť hlavne na futbal a dôležitý zápas, no trápili ho iné starosti. Obdržal totiž správu, že jeho traja potomkovia boli v nemeckom Mníchove účastníkmi väčšej autonehody niekoľkých vozidiel.

Sedemročnú Ivy, päťročnú Vivienne a trojročného Louisa šofér, ktorý sa v pondelok popoludní zrazil s iným automobilom. Vozidlo sa dostalo do šmyku a zasiahlo ešte ďalšie auto.

Kaneove deti boli následne z preventívnych dôvodov prevezené do nemocnice. Podľa britského denníka The Sun sa ale našťastie nikomu nič nestalo. Manželka anglického reprezentanta Katie a najmladší syn Henry vo vozidle neboli.

„Došlo k havárii, ale deti sú v poriadku a nikto z nich nebol zranený. Do nemocnice išli len na bežnú prehliadku," uviedol k situácii Kaneov hovorca. 

​Ďalší účastníci nehody utrpeli ľahké zranenia. „Všetky autá boli značne poškodené. Prvá vec, ktorú sme videli, boli zranení ľudia. Nikto nebol zranený vážne. Bolo to naozaj šťastie," uviedol šéf dobrovoľných hasičov Daniel Buck pre BBC.

Nórsky útočník Erling Haaland žiari v drese Manchester City.
Haalanda pristihli v šatni Realu Madrid: Čo tam robil? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});