Obe si mysleli, že sú jeho jediné: Bývalé milenky Vémolu čaká zápas v klietke!

Zápas, aký nečakal azda nikto! Vo svete bojových športov sa konajú čoraz bizarnejšie merania síl. Avšak to, s ktorým prišla česká organizácia, ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Zápas, aký nečakal azda nikto! Vo svete bojových športov sa konajú čoraz bizarnejšie merania síl. Avšak to, s ktorým prišla česká organizácia, nemá obdoby!

FOTOGALÉRIA: Bývalé milenky Karlosa Vémolu

Chlap proti žene, matka proti bývalej priateľke syna či liliputáni. Svetová scéna bojových športov už priniesla desiatky kontroverzných zápasov, nad ktorými sa pozastavili tisícky ľudí. Do tejto kategórie sa bezpochyby radí aj ten z dielne českej organizácie Red Face.

Do klietky sa proti sebe postavia Denise Ayverdi a Zdeňka „Lulu“ Černá. Obe dámy spája milostná aféra so známym bojovníkom Karlosom Vémolom. S veteránom UFC a šampiónom OKTAGON MMA mali mať pomer počas jeho vzťahu s partnerkou Lelou Ceterovou, terajšou manželkou.

Milovníčky plastických operácií boli počas romániku celý čas v tom, že ide o jediný bočný vzťah „Terminátora“. „Asi všetci tušíte, prečo je medzi nami dlhoročný spor. Obe sme s ním randili v rovnakom čase. Netušila som, že má ešte niekoho iného okrem Lely. Nemusíme sa. Je to už pár rokov. Dúfam, že si to teraz dokážeme vyrozprávať,“ ozrejmovala na tlačovej konferencii dôvod zápasu Zdeňka Černá, ktorá so svojou rivalkou vkročí do klietky už 9. decembra v Prahe.

Hatef Moeil sa stal šampiónom v ťažkej váhe OKTAGON MMA
Prežil pokus o vraždu: Teraz je novým šampiónom Oktagonu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});