Prežil pokus o vraždu: Teraz je novým šampiónom Oktagonu!

V roku 2015 prežil pokus o vraždu, teraz sa stal šampiónom organizácie OKTAGON MMA! Neuveriteľný príbeh nemeckého bojovníka Hatefa Moeila ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

V roku 2015 prežil pokus o vraždu, teraz sa stal šampiónom organizácie OKTAGON MMA! Neuveriteľný príbeh nemeckého bojovníka Hatefa Moeila (37).

Neuveriteľný príbeh! Nemecký bojovník s iránskymi koreňmi Hatef Moeil (37) sa stal po víťazstve nad Bulharom Lazarom Todevom novým šampiónom ťažkej váhy organizácie OKTAGON MMA. Triumfoval pred 19-tisícovým publikom v Kolíne. Išlo o rekordnú návštevu na podujatí MMA v Nemecku. Pritom už nemusel byť medzi živými!

Terminátor (vľavo) si to už čoskoro rozdá s Pirátom.
Oktagon odpálil ďalšiu veľkolepú šou v Nemecku: Vémola vytočil domácich do červena! Zobraziť článok

Čo sa stalo? V roku 2015 prežil Hatef Moeil, ktorého prezývka je The Boss, pokus o vraždu. Pred diskotékovým klubom v Kolíne bol objektom streľby, dostal niekoľko rán. "Uvedomil som si, ako rýchlo sa život môže skončiť a pripomenulo mi to, aby som si určité veci v určitých situáciách vážil a užíval si ich ešte viac," hovoril pre Bild milovník lososa, ktorého skonzumuje viac ako 10 kilogramov týždenne.

Nemecký bojovník má kariérnu bilanciu 15 výhier a štyri porážky. Svoju víťaznú sériu natiahol na 11 duelov. V Oktagone porazil okrem Todeva aj Brazílčana Kerissona Leala de Rezendeho, Američana Jeremyho Kimballa, ktorý bojoval v minulosti v UFC a ďalšieho brazílčana Wallysona Carvalha.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});