Dúbravka absolvoval emotívnu rozlúčku spolu s rodinou: Chytal v Newcastli naposledy?

Brankár slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Dúbravka (35) možno odchytal posledný domáci zápas na štadióne St James’ Park, ktorý ...
  • Zdroj: SITA/AP

Brankár slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Dúbravka (35) možno odchytal posledný domáci zápas na štadióne St James’ Park, ktorý je jeho klubovým domovom od roku 2018. Naznačila to aj emotívna rozlúčka s fanúšikmi, ktorú absolvoval aj spolu so svojou rodinou na trávniku.

FOTOGALÉRIA: Dúbravka absolvoval emotívnu rozlúčku spolu s rodinou

Newcastle bude v poslednom kola bojovať o pohárovú Európu, ale jeho šance sú nízke. To znamená, že ambiciózny klub zrejme čaká prestavba kádra a už dlhšie sa hovorí o tom, že sa vo veľkom dotkne aj brankárskeho postu. Jednotkou má zostať Angličan Nick Pope (32), po ktorého zranení sa Dúbravka dostal opäť medzi žrde. V klube skončí trojka Nemec Loris Karius (30) a otázna je aj budúcnosť domácej štvorky Marka Gillespieho (32). Nás však najviac zaujíma budúcnosť Martina.

Anglické médiá tvrdia, že sa nehodí do systému trénera Eddieho Howea, keďže nevie hrať vysoko od brány, čo spôsobuje, že defenzíva Strák musí hrať nižšie, tým je preťaženejšia a inkasuje viac gólov. Preto vraj hľadajú nového brankára, ktorý má modernejší štýl ako Dúbravka.

Náš brankár sa rovnako ako jeho spoluhráči rozlúčil s fanúšikmi Newcastlu po poslednom domácom stretnutí s Brightonom (1:1), lenže v Dúbravkovom prípade to bolo o čosi emotívnejšie. Na hracej ploche nechýbali ani jeho priateľka Lucia a synček Viliam. Keďže nechce sedieť na lavičke, v lete sa môže sťahovať inde.

Milan Škriniar podstúpi na budúci týždeň v katarskej Dauhe operáciu zraneného ľavého členka.
PSG sa chce zbaviť Škriniara: Na predaj už toto leto! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk