Messi schytal ostrú kritiku, reaguje aj Ronaldo: Totálny výsmech?!

Argentínsky futbalista Lionel Messi (36) získal v pondelok Zlatú loptu magazínu France Football. Mnohí mu po triumfe gratulovali, no ...
  • Zdroj: TASR/AP

Argentínsky futbalista Lionel Messi (36) získal v pondelok Zlatú loptu magazínu France Football. Mnohí mu po triumfe gratulovali, no našli sa aj kritici. Reagoval aj najväčší rival Cristiano Ronaldo (38).

Novinár tvrdí, že Lionel si zaslúžil päť Zlatých lôpt. Zvyšok dostal ako dar. Spomína aj na fantastickú sezónu Iniestu, po ktorej nedostal cena za najlepšieho hráča sveta. „Na majstrovstvách sveta predviedol skvelé výkony, ale odvtedy už uplynulo 12 mesiacov a ani si poriadne nepamätám, čo sa stalo v Katare. Bolo to v roku 2022 a už tu máme november 2023. Zaslúži si 5 Zlatých lôpt, ale 8? V roku 2010 ju mali získať Xavi alebo Iniesta. Lionel Messi neskóroval v Južnej Afrike, nehral finále Ligy majstrov a vyradil ho Mourinhov Inter.“

Španielsku reportér nakoniec Messimu pogratuloval. „Leo, klobúk dole za to, čo si dokázal vo futbale. Taká rivalita, akú si mal s Cristianom Ronaldom tu ešte nebola. Avšak, 8 Zlatých lôpt si určite nezaslúžiš, aj keď je to číslo, ktoré mám veľmi rád. Pamätám si na tú noc v Lisabone, keď ste od Bayernu dostali 8 gólov. Aký krásny deň! Gratulujem Leo, gratulujem šampión,“ dodal vo videu novinár Roncero, na ktoré reagoval aj Cristiano Ronaldo smejúcimi sa smajlíkmi. Ťažko povedať, čo si o tom všetkom Portugalčan myslí, no fanúšikovia jeho správu komentovali a dávali jej palec hore.

Viac o téme sa dočítate TU!

Messi získal Zlatú loptu v minulosti v rokoch 2009 až 2012, 2015, 2019 a 2021. Na čele historických štatistík sa vzdialil Portugalčanovi Cristianovi Ronaldovi. Ten má na konte päť Zlatých lôpt (2008, 2013, 2014, 2016, 2017).

Tento japonský dvojník by mohol niekoho zmiasť, no nie, toto naozaj nie je Sagan.
Tourminátorova šou v krajine vychádzajúceho slnka: Sagan pobláznil Japoncov Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});