Dojemný príbeh futbalového reprezentanta: Bývali sme v stodole, od zvierat nás delila jedna stena!

Futbalový reprezentant Chorvátska Martin Erlič (26) čelil v detsvte mimoriadne ťažkým podmienkam, no napriek tomu sa dokázal presadiť ...

Futbalový reprezentant Chorvátska Martin Erlič (26) čelil v detsvte mimoriadne ťažkým podmienkam, no napriek tomu sa dokázal presadiť v jednej z najlepších futbalových líg na svete.

Fotogaléria

Erlič je veľkým fanúšikom Hajduku Split, ale ako žiačik si to namieril k jeho najväčšiemu konkurentovi do Dinama Záhreb. Odtiaľ na chvíľu do Rijeky a ako 16-ročný prestúpil do talianskej Parmy. Tá ho po roku poslal do Sassuola, kam sa po zastávke v Spezii vrátil pred dvomi rokmi.

Pred dvomi rokmi ho Zlatko Dalič prvýkrát povolal do chorvátskej reprezentácie. Bol aj na svetovom šampionáte, kde však neodohral ani jeden zápas. Viac sa preslávil v televíznej reportáži, v ktorej pomáha rodičom s gazdovstvom. S vidlami v ruke napríklad rozhadzoval hnoj či kopal zemiaky.

Tréner Vladimír Weiss st.
Končí tréner Weiss st. v Slovane? TOTO má byť jeho nový angažmán Zobraziť článok

"Išiel som s nimi zbierať zemiaky. Neobťažujú ma s tým, nechcú, aby som s nimi chodil pracovať, ale ja si nemôžem užívať, kým oni pracujú. Vždy si oddýchnem, keď idem nakŕmiť ovečky do maštale. Pri jedle sa tlačia, ale je to relax," povedal Erlič pre chorvátsku televíziu HRT.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});