Messi schytal ostrú kritiku, reaguje aj Ronaldo: Totálny výsmech?!

Argentínsky futbalista Lionel Messi (36) získal v pondelok Zlatú loptu magazínu France Football. Mnohí mu po triumfe gratulovali, no ...
  • Zdroj: TASR/AP

Argentínsky futbalista Lionel Messi (36) získal v pondelok Zlatú loptu magazínu France Football. Mnohí mu po triumfe gratulovali, no našli sa aj kritici. Reagoval aj najväčší rival Cristiano Ronaldo (38).

FOTOGALÉRIA: Messi - Ronaldo

Tridsaťšesťročný Messi bol na svetovom šampionáte so siedmimi gólmi v siedmich stretnutiach druhý najlepší strelec. Dva presné zásahy pridal vo finálovom dueli proti Francúzsku a v rozstrele premenil jedenástku. Argentína vyhrala zápas 4:2 v rozstrele po remíze 3:3 v riadnom hracom čase a predĺžení. "La Albiceleste" tak získali celkovo tretí svetový titul (1978, 1986) po 36-ročnom čakaní.

V druhej a zároveň rozlúčkovej sezóne s Parížom Saint-Germain obhájil titul z ročníka 2021/22. Messi momentálne pôsobí v americkom Interi Miami.

Tomás Roncero, reportér španielskeho denníka AS, rázne skritizoval, že Zlatú loptu dostal Lionel Messi. „Stalo sa to, čo sme už dopredu vedeli, Lionel Messi získal Zlatú loptu. Ocenenie by bolo v poriadku, ale v tomto prípade to bol dar. Je to skvelý futbalista, ale už niekoľko mesiacov oddychuje na Miami,“ pustil sa do Messiho, ktorý získal vlani s Argentínou titul majstrov sveta.

(ilustračné foto).
Bolestivá rana pre slovenský futbal: Zomrel bývalý tréner († 91) Košíc či Prešova Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});