Legendy ukázali svoje majstrovstvo: Ronaldo pálil ostrými, Messi režíroval triumf Interu

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo zaznamenal v sobotu štvrtý hetrik v prebiehajúcej sezóne. Mal tak výrazný podiel na vysokom ...
  • Zdroj: northfoto

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo zaznamenal v sobotu štvrtý hetrik v prebiehajúcej sezóne. Mal tak výrazný podiel na vysokom víťazstve svojho Al-Nassr, ktorý deklasoval Al-Wehda 6:0 v ligovom zápase najvyššej saudskoarabskej súťaže.

Ronaldo má na konte celkovo 32 ligových gólov, čo je o dva menej než rekord súťaže v podaní Maročana Abderrazaka Hamdallaha spred piatich rokov. Do konca ročníka zostávajú ešte štyri zápasy.

Tridsaťdeväťročný hviezdny útočník strelil v sobotu aj víťazný gól, ktorý prišiel v piatej minúte po chybe brankára Munira Mohamediho. Presný zásah si pripísal aj Sadio Mane, niekdajší hráč Liverpoolu i Bayernu Mníchov. Jeho tím vyhral siedmykrát za sebou a stále živí nádej na titul, keďže na vedúci Al-Hilal stráca deväť bodov. Informácie priniesla agentúra AP.

Messi strelil gól a pri piatich asistoval

Argentínsky futbalisti Lionel Messi zaznamenal v noci na nedeľu v zámorskej MLS gól a päť asistencií za Inter Miami. K víťazstvu jeho tímu, ktorý deklasoval New York Red Bulls 6:2, prispel čistým hetrikom aj Uruguajčan Luis Suarez.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});