Odveta proti Lutterbachovi pod MMA pravidlami? Fapšo reaguje a načrtá svoj prestup

Sebastián Fapšo sa dnes pokúsi predĺžiť víťaznú vlnu proti Radovanovi Vukovičovi.
  • Zdroj: RFA

Sebastián Fapšo sa dnes pokúsi predĺžiť víťaznú vlnu proti Radovanovi Vukovičovi.

Prípadná výhra ho posunie bližšie k titulovej šanci proti šampiónovi Joiltonovi Lutterbachovi. Ten je však primárne MMA bojovník a naskytla sa teda otázka, či by Fapšo nemal záujem zmerať si sily s Brazílčanom pod týmito pravidlami. Považskobystrický Tank však stojí pevne nohami na zemi a tento nápad okamžite zmietol zo stola.

 

Aktuálne sa naplno sústreďuje na jeho dnešný duel s Vukovičom, v ktorom musí bezpodmienečne zvíťaziť. Za predpokladu, že sa mu to podarí, nadobudne v rámci organizácie skóre 3-1. Či sa mu to podarí, zistíme už dnes večer. Turnaj RFA 12 môžete sledovať cez platformu PPV.

Lutterbach je blázon

Sebastián Fapšo nedávno prisľúbil, že do konca kalendárneho roka 2024 určite nastúpi do zápasu pod MMA pravidlami. Zatiaľ však nemá jasnú predstavu ani o súperovi, ani o váhovej kategórii. Má však jasno v tom, či jeho prvým súperom pod novými pravidlami bude Joilton Lutterbach.

 

„Lutterbach je v MMA blázon, o dosť skúsenejší odo mňa. Neviem to takto dlho dopredu povedať a hlavne neviem povedať, ako mi to pôjde. Niečo som skúšal, ale tréning nie je zápas, takže uvidíme,“ povedal Fapšo, pre ktorého by bol objektívne debut v MMA proti Lutterbachovi príliš unáhlený.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk