Tank naozaj bude, ale niečo za niečo! RFA prijala výzvu a teraz je loptička na strane Fapša

Slovenský bojovník Sebastián „Tank“ Fapšo naposledy adresoval vedeniu RFA výzvu, aby do jeho rodnej Považskej Bystrice na RFA 12 dorazil ...
  • Zdroj: RFA

Slovenský bojovník Sebastián „Tank“ Fapšo naposledy adresoval vedeniu RFA výzvu, aby do jeho rodnej Považskej Bystrice na RFA 12 dorazil skutočný tank. Boris Marhanský vzal jednu zo svojich najväčších hviezd za slovo a rozhodol sa túto výzvu prijať.

FOTOGALÉRIA: Fapšo

Na oplátku však od Fapša chce, aby do konca roka 2024 absolvoval zápas pod MMA pravidlami.

Deň pred turnajom RFA 12 teda do Považskej Bystrice naozaj príde na váženie skutočný tank. Fapša o deň neskôr čaká hlavný zápas večera proti bojovníkovi z Čiernej Hory Radovanovi Vukovičovi. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk aTicketportal.sk.

Na verejnom vážení príde Tank na tanku

Necelé tri týždne dozadu mali boxerský zápas bývalý UFC bojovník Nate Diaz a YouTuber Jake Paul, ktorý bol okorenený aj tým, že Paul sa nechal doviezť k lanám na skutočnom tanku. Považskobystrického „Tanka“ tento moment motivoval k tomu, aby adresoval RFA výzvu, v ktorej si ho vyžiadal tiež.

Český MMA zápasník Tadeáš Ružička s priateľkou.
Český bojovník má na krku ďalší škandál: Zmlátil priateľku aj cudziu ženu! Zobraziť článok

Boris Marhanský sa tejto výzvy chopil a na verejnom vážení ho naozaj Sebastián Fapšo dostane. „Sebastián, ja som prijal tvoju výzvu. Tank je pripravený na 8.9. na verejné váženie na turnaj v Považskej Bystrici,“ potvrdil Marhanský. Tým však ešte neskončil a vzápätí si vyžiadal od Fapša sľub, ktorým mu to vynahradí.

„Ja dám teraz tebe výzvu, a to, že mi musíš sľúbiť, že do konca budúceho roka sa u nás v RFA predstavíš aj v disciplíne MMA. Keď príjmeš túto výzvu, tak 8.9. tento tank bude pripravený,“ vyhlásil na svojom príbehu na Instagrame. Loptička je teraz na strane Fapša, pre ktorého by bol prestup do MMA výstupom z komfortnej zóny, keďže celý život sa venuje primárne postojovým disciplínam. Turnaj RFA 12 a hlavný zápas Fapšo vs. Vukovič prebehne 9. septembra v Považskej Bystrici a sledovať ho môžete aj cez platformu PPV.

 
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});