Ukáže mu, kto je tu skutočný chuligán: Fapšo má náhradného súpera

Pred pár dňami bol Pavel Šach nútený odstúpiť zo zápasu so Sebastiánom Fapšom na RFA 12 pre osobné dôvody. Keďže náhradní bojovníci a ...

Pred pár dňami bol Pavel Šach nútený odstúpiť zo zápasu so Sebastiánom Fapšom na RFA 12 pre osobné dôvody. Keďže náhradní bojovníci a účastníci diváckej ankety Talafous a Fratczak odmietli, vedenie RFA hľadalo ďalej.

Fotogaléria

O slovo sa prihlásil čiernohorský bojovník Radovan Vukovič, ktorého výzvu Fapšo bez váhania prijal. Týmto súbojom 9. septembra vyvrcholí turnaj RFA 12 v Považskej Bystrici.Vstupenky naň si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Fapšo dokonca dostal na výber

Vukovič vyzval Fapša prostredníctvom videa, ktoré zverejnila na svojich sociálnych sieťach RFA.V ňom dokonca Vukovič ponúkol na výber z dvoch rôznych disciplín: „Čau, Fapšo. Už dlhšie som čakal na šancu bojovať v RFA. Dopočul som sa, že tvoj súper zrušil zápas.

Veľmi rád ho teda zastúpim ako náhrada. Počul som, že si chuligán. Ja ti ukážem, kto je tu skutočný chuligán v klietke. MMA alebo Real Fight, výber je na tebe. Ja som tu,“ povedal Vukovič vo videu. Reakcia Fapša na seba nenechala dlho čakať a výzvu okamžite prijal. Keďže sa však pripravoval celý čas na postojárske pravidlá Real Fight, výber z dvoch rôznych bojových disciplín nebol preňho veľmi náročný.

Spustený predaj PPV

Pár hodín dozadu organizácia spustila predaj PPV v spolupráci s hlavným partnerom EUROGOLD. So zvýhodnenou cenou si môžete zakúpiť prvých 2 000 kódov s 30% zľavou, ktorú dostanete po zadaní kódu EUROGOLD 30. Do turnaja zostáva už len necelý mesiac a zakúpiť si PPV môžete na stránke Realsport.tv.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});