Zápasník MMA Štefan Bazso navštevuje hyperbarickú komoru: Prvé foto po prepustení z nemocnice!

Prešiel si peklom, ktoré si väčšina z nás nedokáže predstaviť. Vyhrané ešte zďaleka nemá. Slovenského MMA zápasníka Štefana Bazsa (34), ...
  • Zdroj: instagram/@stefanbazsooffifficial

Prešiel si peklom, ktoré si väčšina z nás nedokáže predstaviť. Vyhrané ešte zďaleka nemá. Slovenského MMA zápasníka Štefana Bazsa (34), ktorý nedávno prišiel o obe nohy i časť lebky, môže tešiť, že je po štvrťroku zase doma s milovanou partnerkou Michaelou a so svojimi psami.

Práve jeho priateľka zdieľala na sociálnych sieťach fotografie i dojemné odkazy, ktoré dokazujú, že v nej má Štefan obrovskú oporu. „Zase konečne spolu, dočkali sme sa,“ napísala Bazsova láska, ktorá pridala aj informácie o tom, že bojovník teraz začína s rehabilitáciami.

Polícia naďalej vyšetruje udalosti, ktoré predchádzali zraneniu a poškodeniu krčnej tepny, pričom už vzniesla obvinenie z ublíženia na zdraví. 

FOTOGALÉRIA: Zápasník MMA Štefan Bazso navštevuje hyperbarickú komoru

„Ani ty, ani ja sme neprišli na tento svet, aby sme boli bez seba,“ napísala šťastná Michaela, ktorá už má svojho miláčika doma. Štvrťročná hospitalizácia je ukončená, začína sa liečba v domácom prostredí. „Konečne sa nám dnes podarilo prvýkrát navštíviť hyperbarickú komoru. Veríme, že to urýchli proces hojenia rán a dekubitu, a najmä pomôže mozgu,“ informovala fanúšikov Michaela, ktorá statočne stojí pri svojej láske, za čo si od priaznivcov vyslúžila nespočetné množstvo povzbudzujúcich komentárov.

Gólová radosť slovanistov, zľava strelec gólu Vukan Savičevič, František Kubík, Nermin Crnkič, Slobodan Simovič a Adam Zreľák.
Obrovská tragédia: Ex-hráča Slovana našli mŕtveho v byte († 30)! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});