Karlos Vémola má svoju cenu: Na takúto ponuku by som nevedel povedať nie!

Český bojovník MMA Karlos Vémola (38) prezradil konkrétnu sumu, na ktorú by nevedel povedať nie a nastúpil by v ktorejkoľvek organizácii ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Český bojovník MMA Karlos Vémola (38) prezradil konkrétnu sumu, na ktorú by nevedel povedať nie a nastúpil by v ktorejkoľvek organizácii proti hocijakému súperovi. Z tej čiastky vám padne sánka!

FOTOGALÉRIA: Vémola

Český bojovník MMA Karlos Vémola (38) po prehre s Patrikom Kinclom vyhlásil, že bojovať bude už len do konca tohto roka a ukončí kariéru. Naplánoval si ešte posledné tri zápasy. Na Štvanici ho čaká už o pár dní Argentínčan Lucas Alsina. V Bratislave bude bojovať o titul v poloťažkej divízii (do 93 kg) proti Slovákovi Pavlovi Langerovi a čerešničkou na torte má byť decembrový odvetný súboj s Attilom Véghom v pražskej O2 aréne.

"Terminátor" ale vo viacerých rozhovoroch vyhlásil, že možno si svoj koniec ešte rozmyslí. Presvedčil by ho podľa vlastných slov napríklad zápas na futbalovom štadióne či zápasy so zvučnými menami bojovníkov. V rozhovore pre portál kaocko.cz tiež prezradil, že má svoju cenu a na takúto ponuku by nevedel povedať nie!

Zo 120 kg vážiaceho chlapa je dnes po náročnom boji o život len polovica.
Zápasník MMA Štefan Bazso bojuje o život: Prišiel o obe nohy aj časť mozgu! Zobraziť článok

„Ja dúfam, že ten balík nikdy nepríde. Zatiaľ nie sú na takej úrovni. Na druhej strane, každý zápasník by klamal, keď má ťažké zápasy v Oktagone v úvodzovkách za pár korún… Robil som si srandu z Clash of the Stars, daj mi osem Kotlárov a daj mi za každého milión. Keď by mi niekto dal osem miliónov, ťažko by sa mi hovorilo nie,“ priznal Vémola, že čiastkou na úrovni 333 000 eur by nepohrdol za žiadnych okolností.

„Nepoznám zápasníka v Oktagone, keby za ním niekto prišiel a povedal, že mu dajú zápas, síce sranda match, sranda organizácia, ale dáme ti osem miliónov, že by povedal nie. Pokiaľ áno, tak si myslím, že kecá,“ dodal Vémola.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});