Sagan ho vinil z pádu, Štoček reaguje: Takáto je pravda!

Matúš Štoček prekazil rozlúčku Petra Sagana s domácim šampionátom  v Tlmačoch a stal sa prekvapujúcim víťazom. Sagan ho nepriamo obvinil ...
  • Zdroj: Ivan Kováč

Matúš Štoček prekazil rozlúčku Petra Sagana s domácim šampionátom v Tlmačoch a stal sa prekvapujúcim víťazom. Sagan ho nepriamo obvinil zo svojho pádu a teraz Štoček reaguje. Takto to v skutočnosti bolo!

FOTOGALÉRIA: Peter Sagan

Pre Petra Sagana posledný domáci šampionát v kariére dopadol nešťastne. Po kontakte s Čechom Pavlom Bittnerom spadol a skončil druhý za víťazným Matúšom Štočekom. Osemnásobný národný šampión bol po incidente frustrovaný, hneď ako vstal zamieril si to za ležiacim mladíkom Bittnerom: „Čo si tu chceš dokazovať?!," kričal na neho. „Ja som išiel rovno!," reagoval dvadsaťročný mladík a za pravdu mu dali aj zábery televíznych kamier.

Peter Sagan cítil po pretekoch veľké sklamanie.
Kto zapríčinil pád Sagana? Bývalý cyklista tvrdí, že to vie iba jediný muž Zobraziť článok

Sagan po chvíli vychladol a namiesto Bittnera z kolízie vinil víťazného Štočeka. „Matúš Štoček začal špurtoval popri bariére a potom to zavrel do stredu cesty. Potreboval by som vidieť video."  Teraz prehovoril aj samotný Štoček a pre Športweb vyjadril svoj pohľad na celú situáciu: „Až po špurte som zistil, že prišlo k pádu. Desať metrov pred cieľom som však na boku cítil niekoho riadidlá. Boli Peťove. Pozrel som sa na video a tuším sa to zavrelo z druhej strany. Jednoducho sa to stalo."

Štoček je plný emócií po cennom triumfe, ale očakáva, že môže prísť aj vlna hejtu zo strany fanúšikov Sagana. „Uvidíme, čo sa bude diať potom. Napríklad, keď natrafím na niekoho, kto fandil Peťovi. Či mi náhodou nepovie aj niečo ostrejšie. Ale zatiaľ nič nebolo, chodia len tí, ktorí sa tešia z tohto triumfu spolu so mnou."

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});