Peter Sagan po operácii srdca: Hviezdi na futbale a chystá turné

monako - Svet cyklistiky na chvíľu zadržal dych, keď Peter Sagan (34) oznámil, že operácii srdca sa nakoniec predsa len nevyhne. Tourminátor ...
  • Zdroj: instagram/petosagan

monako - Svet cyklistiky na chvíľu zadržal dych, keď Peter Sagan (34) oznámil, že operácii srdca sa nakoniec predsa len nevyhne. Tourminátor absolvoval nutný zákrok koncom marca a už o dva týždne nato bol späť v cyklistickom sedle. Aby toho nebolo málo, v posledných dňoch hviezdil aj na futbalových zápasoch a chystá veľké turné po juhovýchodnej Ázii.

Sagan sa najnovšie po operácii srdca vybral na nečakanú futbalovú púť. Slovenský šampión sa totiž minulý týždeň postaral o šou na futbalových štadiónoch vo Francúzsku.

FOTOGALÉRIA: Peter Sagan

Sedemnásobný držiteľ zeleného dresu z Tour de France mal najprv slávnostný výkop na zápase medzi Lille a Olympique Marseille (3:1), kde sa stretol s búrlivými ováciami domácich fanúšikov, no to ešte nebolo všetko.

KÁVIČKA PRED TOUR: Sedemnásobný držiteľ zeleného dresu prekvapil otvorenou spoveďou.
Sagan je vo svete stále veľký pojem: Prekvapil fanúšikov, objavil sa vedľa inej legendy Zobraziť článok

Na druhom konci Francúzska už asistoval zase na inom futbalovom poli, keď sa stal hosťom na zápase medzi AS Monaco a Rennes (1:0). Jeho prítomnosť nezostala nepovšimnutá, pričom rodák zo Žiliny rozdával úsmevy, ako obvykle, na všetky strany.

Slovenský cyklista Peter Sagan.
Peter Sagan šokoval fanúšikov mimoriadnou správou: Podstúpim operáciu! Zobraziť článok

Saganova futbalová eskapáda je dôkazom toho, že talent a charizma tohto slovenského hrdinu nepoznajú hranice. Aj preto následne na sociálnych sieťach oznámil, že v rámci sponzorských povinností už čoskoro chystá veľké turné po juhovýchodnej Ázii. Thajsko, Malajzia či Filipíny sa už nevedia dočkať!

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});