Peter Sagan šokoval fanúšikov mimoriadnou správou: Podstúpim operáciu!

Informácia, ktorá nepotešila slovenských fanúšikov. Cyklista Peter Sagan (34) mal štartovať na pretekoch horských bicyklov francúzskeho ...
  • Zdroj: Northfoto

Informácia, ktorá nepotešila slovenských fanúšikov. Cyklista Peter Sagan (34) mal štartovať na pretekoch horských bicyklov francúzskeho pohára XCO v Marseille, ale po ďalších zdravotných komplikáciách so srdcom oznámil, že o týždeň podstúpi operáciu.

FOTOGALÉRIA: Peter Sagan šokoval fanúšikov mimoriadnou správou

Ahojte! Kým som trénoval na skalnatých chodníkoch v Marseille, moje srdce narazilo na pár hrboľov," informoval Peter Sagan prostredníctvom sociálnej siete Instagram a ďalej doplnil: Niet sa čoho báť, dalo by sa povedať, že moje srdce potrebuje zastávku v boxoch." 

Už po minulých pretekoch v Španielsku sa u neho objavili problémy s neštandardne vysokým tepom a jeho monitor srdcovej frekvencie opakovane ukazoval hodnoty nad 200 úderov za minútu. Samozrejme, to nemohlo zostať bez povšimnutia.

Budúci týždeň podstúpim operáciu a vďaka môjmu priateľovi, športovému kardiológovi Dr. Robertovi Corsettimu, som si istý, že sa čoskoro vrátim do sedla. Sledujte nás, budem vás priebežne informovať," ozrejmil hviezdny slovenský cyklista.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});