Gábor Boráros mieri do ďalšej reality šou: Partnerka sa naňho posťažuje!

Toto čakal naozaj málokto! Známy slovenský MMA zápasník Gábor Boráros sa so svojou priateľkou Monikou Jákliovou už čoskoro objaví v populárnej ...
  • Zdroj: Instagram/@boraros_gabor

Toto čakal naozaj málokto! Známy slovenský MMA zápasník Gábor Boráros sa so svojou priateľkou Monikou Jákliovou už čoskoro objaví v populárnej relácii Zámena manželiek.

FOTOGALÉRIA: Gábor Boráros a Monika Jákliová

Pred pár týždňami čelil Gábor Boráros vážnym problémom spojeným s údajným ovplyvnením svojho zápasu proti Kirillovi Medvedovskemu na druhom turnaji organizácie Fabriq MMA. Po tom, čo bol 31-ročný zápasník suspendovaný až do vyriešenia incidentu, má o čosi viac času na iné ako bojové aktivity.

Už 10. mája ho budú môcť fanúšikovia vidieť na obrazovkách TV Nova, kde sa so svojou priateľkou Monikou Jákliovou objaví v relácii Zámena manželiek. Časť je už teraz k dispozícii na českej platforme Voyo. Nepôjde o jeho prvú skúsenosť s reality šou. Už v minulosti bol Gábor súčasťou Survivoru. 

Jeho o tri roky mladšia polovička sa presunie do početnej rodiny zloženej z piatich detí a dvoch psov. Z tých má paradoxne veľký strach. Pripraviť sa bude musieť takisto na tvrdé podmienky, na ktoré influencerka nie je zvyknutá.

Monika náhradnú manželku svojho priateľa upozorní, že Gábor si robí čo chce, nie je samostatný a svojím správaním ju častokrát nielen rozosmeje, ale aj nahnevá. Na náročný život sa posťažuje takisto mužovi z rodiny, kde bude musieť stráviť niekoľko dní.

Na FNC nechýba odveta, ženský súboj či elita bojového sveta!
Na FNC nechýba odveta, ženský súboj či elita bojového sveta! Haklová je out, nahradí ju.. Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});