Tichota v tom má jasno! Ak by som ukončil Keitov hype, tak...

Už o pár dní sa vráti Oktagon do Bratislavy! V centre pozornosti bude bez pochýb bombardér Vlasto Čepo, mladý talent Spartakusu Roman ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Už o pár dní sa vráti Oktagon do Bratislavy! V centre pozornosti bude bez pochýb bombardér Vlasto Čepo, mladý talent Spartakusu Roman Paulus, Marek Bartl či Karol Ryšavý, ktorý sa vracia po nepríjemnom zranení.

Alexander Butenko sa stal víťazom EUROGOLD pyramídy o 30-tisíc eur, keď vo finále zdolal bývalého UFC zápasníka Ronysa Torresa na body.
Dolámané nohy a bitky na život a na smrť: Spoznali sme víťaza EUROGOLD pyramídy o 30-tisíc eur Zobraziť článok

Hlavný zápas obstará boj o dočasný titul pérovej váhy medzi neporazeným šampiónom ľahkej váhy organizácie Losene Keitom (10-0) a Jakubom Tichotom (5-1), ktorý sa stal náhradníkom za zraneného Matého Sanikidzeho. Práve s Gruzíncom totiž posledne v titulovom boji pérovej váhy prehral zástupca českého Reinders MMA.

„Som ready, aby som bol v top forme 29.4. a zoberiem si ten titul,“ vyhlásil sebavedomo borec z Prahy, ktorý pred spomínanou prehrou so Sanikidzem ťahal šnúru piatich víťazstiev v rade. Všetky svoje zápasy absolvoval v Oktagon MMA a tri z nich ukončil pred limitom.

Karlos Vémola čelí vážnym obvineniam.
Vážne problémy Vémolu, hrozí mu basa: Svedectvá našli v jeho štyroch mobiloch! Zobraziť článok

„Dá sa povedať, že s tým, že môžem nastúpiť do tohto súboja som jemne počítal, aj keď som veril, že zápas Sanikidze vs Keita bude. Priznám sa, že budem hľadať cestičky k finišu a som zároveň pripravený na 5x5 minút. Určite to budem chcieť ukončiť,“ konštatoval Tichota, ktorý zároveň potvrdil, že v prípade úspechu by sa nechystal za Keitom do ľahkej váhy.

„Featherweight mi sedí. Ak by sa mi podarilo vyhrať nad Keitom a ukončil by som jeho hype, bolo by to určite dosť veľké aj na to, aby sme si to znovu rozdali s Matém,“ dokončil talentovaný 22-ročný zápasník.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk