Pred súbojom s Vémolom sa postaral o trapas! V Liberci Vémola nechýba, rovnako ani titulový súboj

Už počas najbližšieho víkendu sa v Liberci predstaví elita česko-slovenského a pomaly už isto aj európskeho MMA. Na turnaji Oktagon 41 ...
  • Zdroj: instagram @oktagonmma

Už počas najbližšieho víkendu sa v Liberci predstaví elita česko-slovenského a pomaly už isto aj európskeho MMA. Na turnaji Oktagon 41 sa v hlavnom predzápase večera predstaví Karlos “Terminátor” Vémola (33-6), ktorého čaká súboj s podceňovaným Al Matavaom (10-5).

Pre Karlosa by sa malo jednať len o “predzápas” pred súbojom s Patrikom Kinclom o titul strednej váhy, ktorý sa uskutoční 20.5.2023 v Pražskej O2 Aréne. Karlos pritom svoj posledný duel absolvoval v rámci júla 2022, v ktorom porazil Aleksandara Iliča na pražskej Štvanici jednoznačne v prvom kole na submisiu.

Návrat domáceho velikána do klietky narušila nepríjemná udalosť z váženia. Súper Vémolu Al Matavao pred jednou z najväčších výziev v kariére nenavážil. A to aj napriek tomu, že sa limit pred vážením už posúval na 92 kilogramov z pôvodných 89-tich. Ručička váhy napokon ukázala pod Matavaom vyše 95 kilogramov.

Langerovi k veľkej šanci pomohol aj nečakaný triumf nad Rafaelom Xavierom.
Perfektná správy pre Slovensko! Košičan dostal šancu bojovať o titul Oktagon MMA Zobraziť článok

Tento prehrešok nie je pre bojovníka z Americkej Samoy zďaleka prvý, aj preto spolumajiteľ Oktagon MMA Ondřej Novotný pripustil, že Američana možno fanúiškovia vidia v organizácii poslednýkrát. “Karlos to berie aj tak,” konštatoval Novotný na otázku, či aj napriek tomuto “prešľapu” súpera Vémola zápas prijme.

V hlavnom súboji bude brániť svoj opasok šampióna bantamu Jonas Magard (13-5) proti bývalému UFC borcovi a dočasnému šampiónovi divízie Gustavovi Lopezovi (13-6-1). Na karte v Liberci sa predstaví aj Daniel Škvor, Jan Malach či jediný slovenský zástupca Matyas Viszlay, ktorý preverí kvality domáceho Václava Mikuláška, známeho aj pod prezývkou “Baba Jaga”. Celý prenos môžete sledovať na oktagon.tv

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk