Proti komu bojoval, ten dopadol veľmi zle: Českého zabijaka čaká prvá titulová obhajoba!

Sliezsko sa dočkalo. Organizácia Real Fight Aréna premiérovo mieri do Havířova a na turnaji RFA 10 budú miestni hrdinovia čeliť súperom ...
  • Zdroj: RFA10

Sliezsko sa dočkalo. Organizácia Real Fight Aréna premiérovo mieri do Havířova a na turnaji RFA 10 budú miestni hrdinovia čeliť súperom z celého sveta. Celý večer uzavrie šampión do 66 kilogramov Václav Sivák, ktorý nastúpi do svojej prvej obhajoby.

Príležitosť pre domácich bojovníkov

Jedným z najrýchlejšie rastúcich gymov v Česku a na Slovensku je Jayman MMA Fighting Systems v Havířove, ktorý vedie suverénne náš najlepší rozhodca Jakub Müller. Aj keď ešte oficiálne nebol oznámený ani jeden z jeho zverencov, túto akciu si na domácej pôde rozhodne nebudú chcieť nechať ujsť.

V Havířove na turnaji RFA 10 sa predstavia aj tváre, ktoré sme už v tejto organizácii mohli vidieť. Svoju poslednú prehru bude chcieť odčiniť talentovaný Tobiasz Le, ktorý v očiach mnohých fanúšikov zobral prvé dve kolá Markovi Bakhitovi, no bodoví rozhodcovia ho videli prehrať. Vyrovnanú bilanciu v rámci RFA má aj Boris Glezgo, ktorý sa opäť pokúsi vrátiť sa na víťaznú vlnu.

Svoju premiéru medzi profesionálkami si odbije aj Veronika Zajícová, ktorá žije v írskom Dubline. Pod vedením svetovo uznávaného trénera Johna Cavanagha robí míľové pokroky a od svojho profi debutu si nesľubuje nič iné než dominantné víťazstvo. Či sa jej to podarí, zistíme už 13.5. na turnaji RFA 10.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});