Tenisová kráska Daniela Hantuchová prezradila, po čom túži: Na kurtoch chcem vidieť džínsy!

Bola uznávanou tenistkou a je obdivovanou kráskou. Daniela Hantuchová (39) sa aj päť rokov od skončenia kariéry z kurtov nadobro nevytratila. ...
  • Zdroj: Getty Images

Bola uznávanou tenistkou a je obdivovanou kráskou. Daniela Hantuchová (39) sa aj päť rokov od skončenia kariéry z kurtov nadobro nevytratila.

FOTOGALÉRIA: Tenisová kráska Hantuchová: Na kurtoch chcem vidieť džínsy!

Pre televíziu komentuje grandslamové turnaje, hrá zápasy legiend. Bývalá piata hráčka sveta sa najnovšie pustila do hodnotenia módy v bielom športe a pre Tennis.com prezradila, čo jej na Tour chýba!

Daniela má svoj rifľový sen a nechce sa ho vzdať. „Rada by som videla viac hráčov v džínsovej látke. Stačí si pozrieť staré fotky Andreho Agassiho či Anny Kournikovej. Bola to stará dobrá klasika,“ povedala víťazka siedmich singlových podujatí WTA.

Na súčasnej Tour našlo veľa hráčok pohodlie v legínach, šortkách a crop topoch, zatiaľ čo hráči experimentujú s farebnými paletami a vzormi s rôznymi dĺžkami oblečenia. Dokonca aj mimo kurtu a mimo dohľadu hráči vystupujú zo svojej komfortnej zóny a menia sa na módnych nadšencov.

Je to zaujímavé vzhľadom na to, že tenis preferuje tradíciu. Od jahôd so smotanou vo Wimbledone cez koktejl Honey Deuce na US Open až po rebríčky hráčov sa tenisový svet pýši svojou históriou a zásadami. Dokonca aj fanúšikovia zostanú v úctivom tichu, keď sa začne ďalší gem.

Angelina na svojom profile ponúka množstvo šteklivých fotografií.
Tenis išiel na vedľajšiu koľaj: Prednosť má modeling a sexy fotky! Zobraziť článok

Tradícia sa týka aj módy. Serena Williamsová pred piatimi rokmi pobúrila organizátorov Roland Garros svojím ikonickým oblečením v štýle muzikálu Mačky. „Zašla príliš ďaleko,“ povedal vtedy prezident Francúzskej tenisovej federácie Bernard Giudi celli.

„Musíte rešpektovať hru a miesto.“ Vývoj však nezastaví žiaden zákaz. Tradicionalistami zostávajú hlavne skúsení tenisti, ktorí tak ľahko nepodliehajú módnym trendom. Veteráni sa radšej sústredia na svoju hru, ako na blyšťavé tričko. Pravdou však je, že „experimentálna móda“ upúta fanúšikov.

A aké trendy možno očakávať v najbližších mesiacoch? Možno je čas práve na džínsy. Je možné, že sa hráči prispôsobia aj povrchom kurtov. „Tmavšie farby na antuke, všetko kúzlo na US Open a všetka zábava v Austrálii, Wimbledon - o tom netreba ani hovoriť. Chcelo by to celkovo viac čiernej, ako aj bielej farby,“ vysvetlila slovenská legenda, ktorá na čelo svojho rebríčka zaradila outfit Mary Piercovej z roku 2000.

Už v januári videli fanúšikovia niekoľko odvážnych modelov, od rozfŕkanej farby Francesa Tiafoeho až po huby na ramenách Jeleny Ostapenkovej, nebolo by teda prekvapením, keby si na scénu našli cestu aj rifle. Otázkou však zostáva, ktorý súčasný hráč v nich vybehne na kurt ako prvý.

Patrik
Rytmus v roly uvádzača baví internet: Naozaj povedal TOTO?! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});