Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!

Skúsený hokejový kormidelník a olympijský víťaz z Nagana 1998 Vladimír Růžička (60) sa vracia k trénovaniu. Jeho novým zamestnávateľom ...
  • Zdroj: TASR

Skúsený hokejový kormidelník a olympijský víťaz z Nagana 1998 Vladimír Růžička (60) sa vracia k trénovaniu. Jeho novým zamestnávateľom sa pomerne prekvapivo stal až celok z českej tretej najvyššej súťaže. O aký tím ide?

FOTOGALÉRIA: Vladimír Růžička

Bývalý lodivod národného tímu našich západných susedov je dvojnásobným majstrom sveta z pozície šéfa striedačky, no úspešný bol aj v Slavii Praha, s ktorou má dva extraligové tituly. Trénoval taktiež v Chomutove, s ktorým dokráčal až do semifinále play-off. Nasledovali menej úspešné angažmány v Hradci Králové či v Litvínove. 

V uplynulom ročníku odtrénoval dva zápasy v Ústí nad Labem a potom odišiel do Slovana Bratislava. V známom slovenskom klube však vydržal iba necelé tri mesiace a od decembra 2023 bol nezamestnaný. Nuž, to sa momentálne zmení. 

Vladimír Růžička sa upísal treťoligovému Mostu a vracia sa tak do svojho rodného mesta. Po Chomutove, Litvínove a Ústí nad Labem pôjde o jeho už štvrté severočeské pôsobisko. Za asistenta bude mať niekdajšieho extraligového hráča Jindřicha Kotrlu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});