Tenis išiel na vedľajšiu koľaj: Prednosť má modeling a sexy fotky!

Objavila sa v hudobných klipoch, je majsterkou sveta v hip-hopovom tanci. Tenisovú kariéru začala ako trinásťročná a na Ukrajine bola ...
  • Zdroj: instagram/angelina_dimova

Objavila sa v hudobných klipoch, je majsterkou sveta v hip-hopovom tanci. Tenisovú kariéru začala ako trinásťročná a na Ukrajine bola Angelina Dimovová (21) považovaná za veľký talent.

FOTOGALÉRIA: Angelina Dimovová

Potvrdzovala to aj v juniorskej kategórii. V tej seniorskej však väčší úspech neprišiel. Miesto toho začala tenisová Barbie, ako ju všetci prezývajú, dosahovať úspechy na sociálnej sieti. Z tenisky sa stala hviezda internetu. Prezentuje sa ako youtuberka, modelka, milovníčka áut či fitness fanynka.

 

 

 

 

Na Instagrame má už takmer 500 000 sledovateľov a vďaka svojim šteklivým fotografiám ich neustále pribúda. Angelina už dostala ponuky aj z oblasti modelingu, čo využila. Rodáčka z Ukrajiny, ktorá ale už roky žije na Floride, rýchlo pochopila, že úspech a peniaze získa skôr svojim sexy telom ako tenisom. A tak fotografie z tréningu vystriedali odvážne fotky, na ktorých tenisová Barbie ukazuje svoje zvodné krivky.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});