Nádejná tenisová kariéra je už minulosťou: Sexi Češka sa teraz nebráni ani nahým fotkám!

Mnohí jej predpovedali pestrú tenisovú budúcnosť, ale zdravotné problémy boli proti. Vanesa Mrzenová preto zavesila raketu na klinec ...
  • Zdroj: Instagram/Vanesa Mrzenová

Mnohí jej predpovedali pestrú tenisovú budúcnosť, ale zdravotné problémy boli proti. Vanesa Mrzenová preto zavesila raketu na klinec a preraziť plánuje vo svete modelingu.

FOTOGALÉRIA: Vanesa Mrzenová

"Tenisu sa momentálne venujem už iba vo voľnom čase. Moju športovú cestu vlani v lete prerušilo zranenie, takže si akurát občas idem zahrať v rámci zdravotných možností," priznala v rozhovore pre Expres dlhonohá blondínka.

Už počas aktívnej kariéry sa venovala modelingu, do ktorého sa dostala trochu náhodne. "Raz ma v obchodnom centre zastavila scoutka agentúry. Nafotili sme kampaň nádherných šiat, fotografie sa naozaj podarili, a tak som začala dostávať ďalšie a ďalšie ponuky," opísala začiatky.

Modelingu sa teraz venuje naplno, ale napriek tomu si niečo zobrala aj z tenisu. Stále má osobnú trénerku, cvičí a zdravo sa stravuje. Niet divu, že sa o ňu bijú aj prestížne značky. Ona sama sa nebráni ani pikantnejším záberom: "Nahé telo je krásne a nebránim sa do budúcna umeleckým fotografiám v podobnom duchu, ale to by musela byť naozaj top ponuka. S úplne profesionálnym tímom a pre lukratívny magazín. Playboy ma neláka, tam už bol kde kto."

Hokejisti HK Nitra sa môžu už niekoľko rokov spoľahnúť na služby krásnej fyzioterapeutky Lenky Skaličanovej.
Tajomstvo úspechu hokejistov Nitry je odhalené: Je za ním táto sexica Zobraziť článok

Na druhej strane privyrábať si explicitnými zábermi, ako to v dnešnej dobe robia modelky na OnlyFans, nie je pre ňu: "Viem si peniaze zarobiť aj inak. Chcem byť raz mama a neviem si predstaviť, že mam dieťa a na internete sú moje nahé alebo polonahé fotky."

K tomu, aby raz bola mama, potrebuje partnera. Momentálne je Mrzenová nezadaná, ale chlapov jej na sociálnych sieťach píše až až. Ako sama priznáva, až príliš veľa. Cez internet si partnera nehľadá, ale má jasnú predstavu o mužovi snov: "Muž by mal byť jednoducho muž, teda disponovať všetkými vlastnosťami, ktoré pod toto označenie spadajú. Mám rada gentlemanov. A keď už mám s niekým stráviť svoj voľný čas, ktorého je naozaj málo, tak chcem, aby to stálo za to!"

Na snímke kapitán Slovenska Matej Lipták.
Lipták pred duelom so Slovinkami: Súperky bez dvoch opôr, favoritkami domáce Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});