Niečo sa deje so Schumacherom? Kroky rodiny vás prekvapia

Legendárny nemecký pilot F1 Michal Schumacher (55) mal pred viac ako dekádou vážnu nehodu. Odvtedy je mimo očí verejnosti. Jeho rodina ...

Legendárny nemecký pilot F1 Michal Schumacher (55) mal pred viac ako dekádou vážnu nehodu. Odvtedy je mimo očí verejnosti. Jeho rodina teraz spravila prekvapujúce rozhodnutie.

Fotogaléria

Slávny nemecký pretekár doslova zmizol z verejného života v roku 2013, keď sa vážne zranil pri lyžovačke v Alpách. Fanúšikovia sú netrpezliví a neustále čakajú na nové správy o stave Schumachera. Rodina mlčí už desať rokov a na povrch presakujú len neúplne alebo nepotvrdené správy.

Michael sedí pri stole a večeria

Vie sa, že podstúpil dve operácie, bol v medicínsky navodenej kóme, z ktorej ho prebudili v lete 2014. Utrpel traumatické poškodenie mozgu, je paralyzovaný, pohybuje sa na invalidnom vozíku a nie je schopný rozprávať.

Schumacherov priateľ Johny Herbert vlani prehovoril a spôsobil senzáciu. „Počul som, že Michael sedí pri stole a večeria,“ povedal pre britský denník Daily Mail. Ale následne svoje slová korigoval, že nevie, či sú jeho informácie pravdivé.

Schumacher si počas lyžovačky udrel hlavu o kameň a je veľký zázrak, že prežil. Niekoľko mesiacov po tragickom páde bol v kóme. Corinna zriadila pre svojho milovaného manžela vo švajčiarskej vile v Ženeve súkromnú kliniku, kde sa dodnes lieči. Prístup k Michaelovi má len úzky okruh rodiny.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});