Odborník o prestupe Mbappého: Je to otázka času, tu bude hrať

Prestupová sága mieri do finále! Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (25) definitívne opustí Paríž Saint-Germain. Taliansky novinár Fabrizio ...

Prestupová sága mieri do finále! Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (25) definitívne opustí Paríž Saint-Germain. Taliansky novinár Fabrizio Romano prezradil, kde bude hviezdny útočník budúcu sezónu pôsobiť.

Fotogaléria

Mbappé sa minulé leto rozhodol neaktivovať klauzulu a nepredĺžiť kontrakt s úradujúcim francúzskym šampiónom, ktorý vyprší už o pár mesiacov - 30. júna. Po tomto termíne sa stane voľným hráčom a môže podpísať zmluvu s iným klubom. Svoje rozhodnutie oznámil vo februári v tréningovom centre PSG.

Francúz odštartoval profesionálnu kariéru v AS Monaco. Do Paríža prišiel v auguste 2017 najskôr na hosťovanie a neskôr na prestup. Katarským kapitálom dotovaný klub z francúzskej metropoly za neho zaplatil 180 miliónov eur, čo je doteraz druhý najdrahší transfer v histórii svetového futbalu.

V PSG vyhral takmer všetko, čo sa dalo. Chýba mu len triumf v Lige majstrov, môže to dokázať ešte tento rok. Parížania vo štvrťfinále vyradili katalánsky klub FC Barcelona a o postup do finále zabojujú proti Borussii Dortmund.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});