Mohlo ho aj roztrhnúť: Sledujte, čo vyvádzal Škrtel na pohárovom finále!

Finále slovenského pohára vo futbale Slovnaft Cup si nenechalo ujsť viacero známych tvárí! Vo VIP-ke nechýbal ani bývalý reprezentačný ...
  • Zdroj: Július Dubravay

Finále slovenského pohára vo futbale Slovnaft Cup si nenechalo ujsť viacero známych tvárí! Vo VIP-ke nechýbal ani bývalý reprezentačný kapitán a obranca Martin Škrtel. Toho mohlo v hľadisku doslova aj roztrhnúť. Aha, čo vyvádzal na tribúne!

FOTOGALÉRIA: Martin Škrtel

Prvý májový deň nebol len Sviatkom práce, ale aj sviatkom futbalu. Košická futbalová aréna hostila finále slovenského pohára Slovnaft Cup, v ktorom o cennú trofej bojoval MFK Ružomberok so Spartakom Trnava. Liptákom sa podarilo dosiahnuť senzačný úspech, keď o výhre 1:0 rozhodol v nadstavenom čase úvodného dejstva Adam Tučný.

Fanúšikovia Ružomberku oslavovali v Košiciach zisk pohára
Rozhodol kuriózny gól: Ružomberok nedovolil Spartaku skórovať a oslavuje zisk pohára Zobraziť článok

Na tribúne v Košiciach nechýbalo viacero známych tvárí. Medzi nimi vyčnieval bývalý slovenský reprezentačný kapitán a obranca Martin Škrtel. Nie je žiadnym tajomstvom, že jeho srdce bije pre Spartak a aj podľa záberov vidieť, že emócie prežíval skutočne naplno. Napokon však zostal po prehre Trnavy smutný. Pohárové finále v Košiciach si nenechala ujsť ani slovenská hokejová legenda Vinco Lukáč, ktorý si spravil spoločnú fotografiu práve so Škrtelom.

Čo vystrájal Martin Škrtel počas finále na tribúne a tiež jeho spoločné FOTO s Vincom Lukáčom nájdete v našej galérii TU!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});