Český tréner je hitom internetu: Pripomenul legendárneho Standu Řezáča!

Opäť sa obnovili spomienky na legendárny rozhovor s českým lyžiarom. Tréner Jaroslav Šilhavý pobavil na tlačovej konferencii.
  • 4Galéria
  • Zdroj: Reprofoto youtube/ TVhistorieCZ, TASR

Opäť sa obnovili spomienky na legendárny rozhovor s českým lyžiarom. Tréner Jaroslav Šilhavý pobavil na tlačovej konferencii.

Fotogaléria

Šilhavý je trénerom Ománu a po víťazstve proti Malajzii (2:0) absolvoval rozhovory s novinármi, ktoré si všimli aj u našich susedov. Česi píšu, že pripomína rozhovor so Stanislavom Řezáčom.

Bežec na lyžiach v roku 2011 po pretekoch v Nórsku absolvoval svoj životný rozhovor, ktorý poskytol stanici Eurosport v troch rôznych jazykoch.

Stal sa okamžite hitom internetu a hlášky boli také chytľavé, že zľudoveli. „Sakra, mal som hovoriť česky ako to takto motať,“ priznal neskôr Řezáč.

Šilhavý sa už ponaučil a na tlačovke hovoril rodným jazykom, o preklad sa staral tlmočník.

„Hráči na tvoj štýl nie sú zvyknutí, tak či nie sú zranení alebo majú nejaký problém,“ zašepkal Šilhavému tlmočník do ucha čudnú otázku, čo trénera zaskočilo: „Tak to neviem, koho myslíš!“ Kouč napriek tomu suverénne pokračoval už nahlas v nemenej podivnej odpovedi a pre istotu do nej primiešal aj trošku angličtiny: „Tí hráči tu sú dobrí, skills výborné!“

Slovenská reprezentácia remizovala s Nórskom 1:1.
Naša skupina na ME 2024 je kompletná: Ako vidia šance Slovákov bývalí reprezentanti? Zobraziť článok

Lotyšský obranca Marcis Oss (vpravo)po tom, ako si dal vlastenca.
Lotyši sú všetkým na smiech: Ich bizarný vlastenec zabáva internet Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});