Manželka futbalistu ostro zareagovala na pikantné video: Rozvod kvôli nevere s blondínkou?

Neprežíva najlepšie obdobie. Ekvádorský futbalista v službách pražskej Sparty, Angelo Preciado (26), riešil nedávno kauzu s divokým videom ...
  • 2Galéria
  • Zdroj: instagram/angelothy_preciado17

Neprežíva najlepšie obdobie. Ekvádorský futbalista v službách pražskej Sparty, Angelo Preciado (26), riešil nedávno kauzu s divokým videom z pražského klubu Duplex, teraz sa fanúšikovia do neho pustili za skrat, po ktorom videl v zápase proti Mladej Boleslavy červenú kartu.

Fotogaléria

FOTOGALÉRIA: Angelo Preciado

Kauza z Duplexu zrejme v rodine futbalistu dusno nenarobila. Zdá sa totiž, že manželka Joselin kauze s blondínkou na videu neverí.

„Keď to hovoríš ty, tak sa to určite stalo. A keď aj áno, čo je ti sakra do toho,“ vyštartovala Joselin pred pár dňami na jedného z komentujúcich pod jej príspevkom, keď sa opýtal, čo na video vraví. A pridala aj bonus v podobe vyznania lásky svojmu manželovi.

Väčšina fanúšikov je presvedčená, že muž na videu, ktorý si to rozdáva na toalete s blondínkou je futbalista Sparty Angelo Preciado. Sedí oblečenie, hodinky, prsteň, špičky topánok... To isté mal na sebe ekvádorský futbalista pred časom na rodinnej fotografii s manželkou a deťmi.

Zdá sa ale, že v rodine je všetko v poriadku. Dokumentuje to najnovšia fotografia, ktorá sa objavila na sociálnych sieťach. Tá zachytáva Angela a Joselin s ich deťmi na prechádzke v Prahe. Využili krásne slnečné počasie, boli sa pozrieť v centre mesta a dali si aj pivo. Ekvádorskému reprezentantovi sa prosto v Česku zapáčilo...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});