Reprezentant Vavro prežíva ťažké časy: Túžim po prestupe do tejto ligy!

Neprežíva zrovna ľahké obdobie! Po vyše dvojročnom vzťahu sa rozišiel s českou influencerkou Šárkou Pekovou a s mužstvom FC Kodaň vyletel ...
  • Zdroj: Getty Images

Neprežíva zrovna ľahké obdobie! Po vyše dvojročnom vzťahu sa rozišiel s českou influencerkou Šárkou Pekovou a s mužstvom FC Kodaň vyletel z Ligy majstrov po dvoch prehrách 1:3 s Manchestrom City.

Obranca Denis Vavro (27) však zaujal španielskeho trénera obhajcu trofeje Pepa Guardiolu (53), ktorý pred prvým súbojom v dánskej metropole vyzdvihol kvality Slováka.

FOTOGALÉRIA: Denis Vavro

Snom rodáka z Partizánskeho je zahrať si práve v anglickej najvyššej súťaži. Prezradil to v podcaste Spoza piva. „Chcel by som ešte niečo zmeniť a vyskúšať si Premier League alebo Bundesligu. Viac ma však láka anglická liga. Je to môj štýl. Uvidíme, mám ešte zmluvu na dva roky a klub by si ma chcel udržať. Je to na ňom, agentovi a musí sa to vyplatiť aj mne zo životnej alebo z futbalovej stránky. Nechávam to otvorené,“ uviedol Vavro, podľa ktorého má o neho záujem Besiktas Istanbul.

Nie je to tak dávno, čo sa predstavil v prípravnom zápase proti Sparte Praha. Vlnu negatívnych reakcií vyvolal jeho tvrdý zákrok na reprezentačného kolegu Lukáša Haraslína, za ktorý videl červenú kartu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});