Reprezentant Vavro prežíva ťažké časy: Túžim po prestupe do tejto ligy!

Neprežíva zrovna ľahké obdobie! Po vyše dvojročnom vzťahu sa rozišiel s českou influencerkou Šárkou Pekovou a s mužstvom FC Kodaň vyletel ...
  • Zdroj: Getty Images

Neprežíva zrovna ľahké obdobie! Po vyše dvojročnom vzťahu sa rozišiel s českou influencerkou Šárkou Pekovou a s mužstvom FC Kodaň vyletel z Ligy majstrov po dvoch prehrách 1:3 s Manchestrom City.

„Nechcel som ho zraniť. Je to môj štýl, snažím sa ísť do každého zápasu naplno. My sme sa o tom porozprávali, už je to za nami. Možno mu to aj pomohlo, že mu niekto prebehol po nohách a trochu som ho nakopol. Je sranda, že proti Galatasarayu ho faulovali na červenú kartu a nikto o tom nepísal.“

Vavro nerád spomína na asi svoje najhoršie futbalové obdobie, ktoré strávil v Laziu Rím. Odohral v ňom len 13 zápasov a taliansky klub ho poslal na hosťovanie do španielskej Huescy a dánskeho FC Kodaň.

V tom čase uvažoval aj o konci s futbalom. „Dostal som raz šancu a potom mi tréner povedal, že mi ďalšiu nedá. Nehrával som a mal som aj také plány, že zabalím celú kariéru. Robil som na tréningu iba kužele, behával som alebo sedel na tribúne. Pomohol mi odchod do Španielska, kde som sa v La Lige porovnal s najlepšími a vedel som, že na to stále mám,“ dodal Vavro.

Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss.
Tréner Weiss po fiasku Slovana mlčal: TOTO odkázal jeho asistent Kitka! Zobraziť článok

Asistent trénera Jaroslav Köstl (vpravo) sa obul do kouča slovenskej reprezentácie Calzonu.
Asistent trénera českej repre sa obul do Calzonu: TOTO nemôže zvládnuť! Zobraziť článok

Na archívnej snímke Robert Změlík - atletika (desaťboj).
Česká legenda je na dne a dlhuje miliardy: Musí predať aj olympijské zlato! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});