Katarína Saganová po rozvode nezaháľa: V novej práci ju obklopuje luxus!

Ich rozchod pred vyše piatimi rokmi šokoval! Keď Peter Sagan (34) prezradil, že jeho manželstvo s Katarínou Saganovou, za slobodna Smolkovou, ...

Ich rozchod pred vyše piatimi rokmi šokoval! Keď Peter Sagan (34) prezradil, že jeho manželstvo s Katarínou Saganovou, za slobodna Smolkovou, je v troskách, mnohí nechápali.

Fotogaléria

Už predtým, ako sa vôbec dali dokopy, Katarína spoločne s rodinou podnikala na Slovensku s topinamburmi, z ktorých vyrábajú zdravé výživové doplnky. A teraz to vyzerá, že Katarína Saganová si našla zaujímavú prácu priamo v Monaku.

Ako sa podarilo webu Šport24.sk vypátrať, pracuje ako manažérka v jednej zo štýlových reštaurácií, ktorá však hosťom neponúka len špičkovú stravu a špičková servis za stovky eur, no zároveň slúži aj ako akési centrum pre relax a oddych. Práve v tejto časti pôsobí Saganová ako manažérka a má na starosti všetky veci, ktoré so starostlivosťou o klientov súvisia.

„Wellness zóna v Conscientiae sa nachádza na hornom poschodí s vyhradenými súkromnými priestormi, ktoré si môžu prenajať tréneri či profesionáli a o ktoré je podľa Kataríny Saganovej, ktorá priestor spravuje, od otvorenia v októbri rastúci záujem,“ napísal portál news.mc mapujúci život v kniežatstve na brehoch Stredozemného mora.

V spomínanom článku z posledného januárového dňa je dokonca aj fotografia bývalej polovičky Petra Sagana z akcie o mentálnom a psychickom zdraví, ktorá sa v priestoroch podniku konala, a práve týmto smerom sa majitelia reštaurácie aj uberajú.

Mirka s Rogerom boli nedávno na spoločnej dovolenke v Thajsku.
Rodáčka z Bojníc opäť všetkých očarila: Outfit pani Federerovej za milión! Zobraziť článok

Richard Kapuš na tréningu hokejového Slovana.
Kapuš o vyhadzove zo Slovana: Pošpinili moje meno! TOTO mi prekážalo Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});