Katarína Saganová po rozvode nezaháľa: V novej práci ju obklopuje luxus!

Ich rozchod pred vyše piatimi rokmi šokoval! Keď Peter Sagan (34) prezradil, že jeho manželstvo s Katarínou Saganovou, za slobodna Smolkovou, ...

Ich rozchod pred vyše piatimi rokmi šokoval! Keď Peter Sagan (34) prezradil, že jeho manželstvo s Katarínou Saganovou, za slobodna Smolkovou, je v troskách, mnohí nechápali.

Fotogaléria

Navonok idylický pár vychovával v Monaku dnes šesťročného syna Marlona a nič nenasvedčovalo, že by mal ich vzťah nejaké trhliny. Stalo sa, roky žijú od seba. Život však ide ďalej, čo platí aj pre bývalú účastníčku súťaže krásy, ktorá sa v daňovom raji udomácnila. 

Odkedy Sagan oznámil rozpad manželstva, obaja si svoje súkromie strážia a k osobným záležitostiam sa vyjadrujú minimálne. Dodnes nie je úplne jasné, či sa pár aj rozviedol, alebo len nežije v jednej domácnosti. Dvojicu však spája syn Marlon, ktorý zjavne zdedil gény po trojnásobnom majstrovi sveta a Sagan už neraz povedal, že jeho kariéra sa blíži ku koncu aj preto, aby s ním trávil viac času.

„Povedal by som, že náš vzťah je vynikajúci. Je to aj kvôli nášmu synovi, pretože obaja chceme, aby vyrastal v podmienkach, v ktorých mu nič k šťastiu nechýba,“ povedal slovenský cyklista pred pár rokmi zahraničným médiám na margo vzťahu s Katarínou.

Tá aj po rozpade manželstva ostala žiť v Monaku, kde ich syn navštevuje školu a daňový raj je prakticky ich hlavným domovom. Bývalá polovička jedného z najlepších cyklistov v histórii však rozhodne nezaháľa a nespolieha sa len na svoje slávne priezvisko.

Brazílčanka, ktorá tvorí obsah pre dospelých, tvrdí, že mala pomer s Neymarom.
Víťazka súťaže o najkrajšiu vagínu: Mala som pomer s Neymarom! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});