Manželka Terminátora Lela Vémola o živote s bojovníkom MMA: Doma je to niekedy divoké

Stráži si ho! Slovenská manželka českej legendy bojových umení Lela Vémola (34) merala cestu aj do Bratislavy, kde sa v utorok v relácii ...
  • Zdroj: instagram @karlos_terminator_vemola

Stráži si ho! Slovenská manželka českej legendy bojových umení Lela Vémola (34) merala cestu aj do Bratislavy, kde sa v utorok v relácii TA3 Král na ťahu stretli zoči-voči legendy Karlos Vémola (38) a Attila Végh (38).

Je známe, že život s Karlosom nie je len med lízať. Na čo bolo najťažšie si zvyknúť po jeho boku?

- Sú to práve tie prípravy na zápas. Každá manželka profesionálneho športovca vie, že žiť s takýmto mužom nie je jednoduché. Oni nám to potom vrátia iným spôsobom. Sú vďační, že majú pri sebe také silné ženy. Slabá by takýto životný štýl nezvládla.

Karlos Vémola a Lela na dovolenke.
Lela prekvapila na premiére filmu o Karlosovi: Sexi výstrih tam, kde by ste to nečakali Zobraziť článok

Váš vzťah už prešiel nejedným turbulentným obdobím. Spomínali sa nevery... Napriek tomu ste stále spolu, takže je Karlos pre vás ten pravý?

- My sme natoľko silní manželia, že dokážeme akúkoľvek krízu spolu zvládnuť. Ja som jeho žena, matka jeho detí a životná láska, ako to on tvrdí. Som jeho polovička, parťáčka a spolu zvládame úplne všetko. On by ma nikdy nevymenil za nikoho, pretože žiadna by sa mi nevyrovnala. Kto by bol lepší ako ja? Ako hovorí Karlos - nikto.

Mnohí ho poznajú z ringu, kde lietajú päste. Aký je však Karlos v súkromí, čo ho tak dokáže vytočiť?

- Vytočiť ho vie, keď nemôže jesť a drží diétu. Máme dve deti, čiže občas sa nájde nejaká čokoláda, na ktorú potom niekde zabudnú a už je oheň na streche. Chápem, že má na to chuť a nemôže si ju dať, keď drží diétu. Toto je zrejme to, čo ho vie najviac vytočiť.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});