Manželka Terminátora Lela Vémola o živote s bojovníkom MMA: Doma je to niekedy divoké

Stráži si ho! Slovenská manželka českej legendy bojových umení Lela Vémola (34) merala cestu aj do Bratislavy, kde sa v utorok v relácii ...
  • Zdroj: instagram @karlos_terminator_vemola

Stráži si ho! Slovenská manželka českej legendy bojových umení Lela Vémola (34) merala cestu aj do Bratislavy, kde sa v utorok v relácii TA3 Král na ťahu stretli zoči-voči legendy Karlos Vémola (38) a Attila Végh (38).

FOTOGALÉRIA: Lela Vémola

Kým sa páni prekárali, ona pre Šport24.sk poskytla exkluzívny rozhovor, v ktorom porozprávala, aký je skutočný život s Terminátorom. Najmä s jeho diétami. „Najhroznejšie je mať doma hladného chlapa,“ priznala.

Aké boli začiatky vášho vzťahu a ako vlastne sa uskutočnil prvý kontakt?

- Môj manžel mi začal písať na instagrame, čiže takto sme sa zoznámili. Musel sa veľmi snažiť, lebo som bola nedobytná, ale jemu sa to podarilo a asi to bolo osudové, tak sme spolu.

Karlosov mega ŠKANDÁL: Brat zverejnil Vémolove EROTICKÉ video! Zobraziť článok

Karlosa čaká v lete posledný zápas kariéry. Ako vy prežívate jeho stretnutia za tie roky?

- Za ten čas som prežila množstvo zápasov a som jeden z jeho najväčších fanúšikov. Ja ako jeho žena to vnímam úplne inak, som s ním každý deň, takže vidím, ako extrémne a poctivo sa na každý zápas pripravuje. Keď máte doma dve malé deti, je to o to náročnejšie, pretože všetko sa točí okolo zápasu - zmena stravy, diéta. Tesne pred súbojom vyprázdnim chladničku aj poličky s jedlom. Najhroznejšie je mať doma hladného chlapa! Tie zmeny nálad sú obrovské, ale už sme sa s tým naučili fungovať.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});