Pirát garantuje rivalovi dominanciu. Sám neverí veciam, ktoré hovorí, reaguje Vémola

Moment, na ktorý obaja čakali zhruba šesť rokov je za rohom! Doposiaľ Karlos Vémola (36-7) a Samuel „Pirát“ Krištofič (16-6) bojovali ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Moment, na ktorý obaja čakali zhruba šesť rokov je za rohom! Doposiaľ Karlos Vémola (36-7) a Samuel „Pirát“ Krištofič (16-6) bojovali iba slovne, teraz si svoje kvality overia priamo medzi pletivami. Československé meranie síl so sebou prináša nevyriadené účty. Rivalita čiastočne siahajúca do osobnej roviny je predzvesťou ďalšieho atraktívneho predstavenia na domácej pôde.

Konfrontáciu dvoch veľkých mien domácej scény mal pôvodne priniesť už jubilejný turnaj OKTAGON 30. „Terminátor“ ale utrpel vážne zranenie, po ktorom začali mnohí veriť, že tento zápas je jednoducho prekliaty. „Už som bol vo výbornej forme. Žiaľ, cez odreninu na lakti som dostal zápal do tela, ktorý sa neuveriteľne rýchlo šíril. Z uzlín sa to rozliezlo do celej ľavej časti tela,“ vrátil sa Karlos Vémola k náročnému obdobiu spred dvoch rokov.

Samuel PIRÁT Krištofič
Pirát zložil Vémolovi nečakaný kompliment: Toto je jeho veľká zbraň! Zobraziť článok

 

Keď hviezdny český veterán šokujúco knokautoval Pavla Langera (12-10) a postaral sa o najrýchlejšie ukončenie v histórii organizácie, okamžite vyhlásil konkurz na ďalšieho konkurenta. Akonáhle „Pirát“ započul svoje meno, nič viac už riešiť nebolo potrebné. „Nepremýšľal som ani sekundu. Ani som nežiadal nejaké väčšie peniaze kvôli tomu, že proti mne bude Karlos. Okamžite som to zobral,“ netají víťaz druhej série reality šou OKTAGON Výzva.

Karlos Vémola sa na podujatí OKTAGON 47 v titulovom zápase predstaví proti Pavlovi Langerovi.
TOTO sú najlepší bojovníci Oktagonu: Vémola až druhý! Zobraziť článok

 

Dlhoročné čakanie konečne dospeje do svojho konca. Zabudnutá rivalita z ničoho nič ožila a je silnejšia, ako kedykoľvek predtým. „Poďme uzavrieť túto kapitolu našich životov. Garantujem ti, že celý zápas bude v mojej réžii,“ sľubuje šampiónovi poloťažkej divízie Samuel Krištofič, autor deviatich ukončení pred časovým limitom, ktorý by rád zopakoval počin svojho trénera Attilu Végha (33-9-2) z novembra 2019. „Musím ho nielenže poraziť. Musím ho dominantným spôsobom úplne vymazať. Polovici vecí, ktoré hovorí, ani on sám neverí. Nedá sa brať vážne,“ odkazuje jeden z najpopulárnejších českých MMA zápasníkov.

 

 

Odporúčame z TIVI.sk
 
});