Obrovská senzácia: Slovák nastúpi proti jednej z najväčších legiend UFC!

Splnený sen či životná výzva! Slovenský bojovník Martin Buday dostáva obrovskú príležitosť, nastúpi proti jednej z najväčších legiend ...

Splnený sen či životná výzva! Slovenský bojovník Martin Buday dostáva obrovskú príležitosť, nastúpi proti jednej z najväčších legiend UFC Andrejovi Arlovskemu. Ten je bývalým šampiónom ťažkej váhy a držiteľom rekordu v počte výhier.

Fotogaléria

Slovenský bojovník MMA Martin Buday má pred sebou neskutočnú výzvu! V najbližšom zápase v organizácii UFC ho preverí jedna z najväčších legiend - Bielorus Andrej Arlovski, ktorý je známy pod prezývkou Pitbull. Zápas sa uskutoční 15. júna v Las Vegas.

45-ročný veterán je bývalým šampiónom v ťažkej váhe a drží rekord v počte víťazstiev v tejto hmotnostnej kategórii. V UFC vyhral 23 zo 40 zápasov. Andrej Arlovski debutoval v najprestížnejšej organizácii MMA v novembri 2020 a o päť rokov neskôr získal titul, ktorý ešte dvakrát obhájil.

Karlos Vémola a Lela na dovolenke.
Pikantné priznanie prsatej manželky Karlosa Vémolu: TOTO s mojím telom robí sex! Zobraziť článok

Arlovski je jednou z najväčších legiend nielen UFC, ale celkovo MMA. Stál proti hviezdam ako Frank Mir, Alistair Overeem, Stipe Miocic, Francis Ngannou, Marcin Tybura či Augusto Sakai. Od apríla 2021 do apríla 2022 dokázal vyhrať štyri zápasy v rade, bol vo fantastickej forme. Ale posledné tri súboje prehral.

Martin Buday je bývalým šampiónom ťažkej váhy organizácie OKTAGON MMA. 32-ročný slovenský bojovník, ktorý sa pripravuje v trnavskom Spartakus Fight Gyme pod vedením Attilu Végha, má v UFC bilanciu 4-1. Prvú prehru utrpel v predošlom súboji, keď nestačil na Shamila Gazieva. Podarí sa mu zdolať jednu z najväčších legiend UFC a vrátiť sa na víťaznú vlnu?

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});