Zlomenina ho nezastavila. Neporazený talent Ertel: Súperi sa na mne môžu chcieť vytiahnuť, čakám!

Neporazená vychádzajúca hviezda! Takýto prívlastok si vyslúžil Adrián Ertel (4-0). Jeden z najväčších talentov na domácej muay-thai scéne ...
  • Zdroj: PML

Neporazená vychádzajúca hviezda! Takýto prívlastok si vyslúžil Adrián Ertel (4-0). Jeden z najväčších talentov na domácej muay-thai scéne nepoznal premožiteľa medzi amatérmi ani profesionálmi.

Už v mladom veku postupne stúpa rebríčkom čoraz vyššie s jasnou ambíciou – dokráčať k titulu PML a pobrať sa medzi svetovú elitu.

Kariére bojovníka obetoval slovenský prospekt mnoho. Viac ako tri doky dochádzal na tréningy do Trenčína z Lazian. Denne prešiel aj vyše 140 kilometrov. Žiadne výhovorky však nehľadal. Napriek náročným podmienkam na koniec či pauzu ani nepomyslel. „Nikdy som nezaváhal ani na sekundu. Ak mám jasne daný cieľ a dostatok disciplíny, nič ma nezastaví,“ hovorí o svojom mentálnom nastavení Adrián Ertel.

Karlos Vémola čelí vážnym obvineniam.
Veterinári odovzdali prípad Vémolu do rúk polície: Skončí bojovník za mrežami? Zobraziť článok

Športové povinnosti musí skĺbiť s tými pracovnými, čo vôbec nie je jednoduchou úlohou. „Určite je to náročné. Každý deň sa však snažím robiť maximum. Či už je to tréning alebo regenerácia. Prispôsobujem tomu celý život a aj všetci okolo mňa. Vďaka tomu sa to dá zvládnuť,“ pokračuje premožiteľ mien ako Jakub Mikovčák či Jacob Mikula.

Reprezentantovi trenčianskeho Victory Gym patrí v rebríčku váhovej kategórie do 75 kilogramov aktuálne tretie miesto. Šampiónske myšlienky sú preto čoraz reálnejšie. „Každým zápasom som bližšie a čoskoro bude opasok môj. Momentálne sa sústreďujem na najbližší duel. Vyhrám ho a pôjdem si po titul. Z dlhodobého hľadiska sa chcem prepracovať medzi svetovú špičku a tam zápasiť a porážať najlepších,“ netají najvyššie ambície.

Futbalový klub Slavia Praha by mal mať nového majiteľa. Miliardár Pavel Tykač údajne plánuje odkúpiť tím od čínskych investorov.
Je to potvrdené! Slavia Praha má nového majiteľa Zobraziť článok

Ďalší krok k ich naplneniu bude mať príležitosť spraviť už 3. februára na turnaji PML 8. Prípravu mu nedávno mierne skomplikovalo nepríjemné zranenie. „Všetko nejde úplne podľa predstáv. Nedávno som mal zlomenú ruku, takže začínam opatrne. Ale už sa do toho dostávam a v Třinci budem v top forme,“ avizuje 21-ročný talent, ktorý ukončuje pred limitom približne každé druhé meranie síl.

Recept na jeho zdolanie ešte nedokázal nájsť žiadny z protivníkov. Adrián Ertel si medzi amatérmi poradil s desiatimi protivníkmi, na profesionálnej úrovni zdolal ďalších štyroch. Vizitku neporazeného by mu chcel poškodiť každý z konkurentov: „Nepociťujem žiadny tlak. Do každého zápasu idem s cieľom vyhrať. Verím svojim schopnostiam na sto percent. Súperi sa na mne môžu skúsiť vytiahnuť, čakám na nich.“

Miroslav Šatan absolvoval stretnutie s Andrejom Dankom.
Šatan si to za stretnutie s Dankom poriadne zlízol: Ironický odkaz reprezentanta! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});