Takúto rýchlosť ste ešte nevideli: Japonský bojovník brutálnym KO ohúril celý svet!

Už ho nepoznajú iba v Japonsku! Kicboxer Ryunosuke Omori (24) sa vo svojom poslednom zápase blysol neuveriteľným knokautom, ktorý sa ...
  • Zdroj: Repro foto X/@ViolentMoneyTV

Už ho nepoznajú iba v Japonsku! Kicboxer Ryunosuke Omori (24) sa vo svojom poslednom zápase blysol neuveriteľným knokautom, ktorý sa okamžite stal hitom internetu. Navyše sa mu to nepodarilo typickým úderom, ale vytiahol ojedinelý „spinning back fist“. Súpera vypol ako televízor!

Talentovaný 24-ročný bojovník sa pred necelými dvomi týždňami predstavil na podujatí Rise El Dorado 2024 v Tokiu, kde na neho čakal neporazený Koyata Yamada. Stopercentnej bilancie svojho krajana sa však nezľakol a po brilantnom výkone sa môže popýšiť významným úspechom.

Na ohúrenie celého sveta mu pritom stačili len dve minúty a 16 sekúnd. Po úvode totiž vycítil ideálnu šancu na to, aby zaskočil oponenta a lepšie mu to ani vyjsť nemohlo. Yamadov útok zastavil expresne rýchlym úderom z otočky a po okamžitom páde na podlahu bolo jasné, že sa môže radovať. Poslal ho do inej dimenzie!

Jaroslav Jartim skončil za mrežami.
Známy český MMA bojovník skončil vo väzení: TOTO je dôvod Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});