Brat Schumachera prezradil, čo nemal: Mrazivé slová! TOTO neveští nič dobré

Zdravotný stav legendárneho pretekára F1 Michaela Schumachera (54) je zahalený rúškom tajomstva. Rodina všetko zatajuje, no posledné ...
  • Zdroj: TASR/AP

Zdravotný stav legendárneho pretekára F1 Michaela Schumachera (54) je zahalený rúškom tajomstva. Rodina všetko zatajuje, no posledné vyjadrenie brata Ralfa (48) nie je vôbec pozitívne...

FOTOGALÉRIA: Michael Schumacher

Slávny nemecký pretekár doslova zmizol z verejného života v roku 2013, keď sa vážne zranil pri lyžovačke v Alpách. Fanúšikovia sú netrpezliví a neustále čakajú na nové správy o stave Schumachera. Rodina mlčí už desať rokov a na povrch presakujú len neúplne alebo nepotvrdené správy.

Vie sa, že podstúpil dve operácie, bol v medicínsky navodenej kóme, z ktorej ho prebudili v lete 2014. Utrpel traumatické poškodenie mozgu, je paralyzovaný, pohybuje sa na invalidnom vozíku a nie je schopný rozprávať.

Schumacher si počas lyžovačky udrel hlavu o kameň a je veľký zázrak, že prežil. Niekoľko mesiacov po tragickom páde ležal v nemocnici v kóme. Corinna zriadila pre svojho milovaného manžela vo švajčiarskej vile v Ženeve súkromnú kliniku, kde sa dodnes lieči. Prístup k Michaelovi má len úzky okruh rodiny. Stav sedemnásobného majstra sveta je pod takým prísnym utajením, že ako na tom je nevedia ani blízki priatelia z F1 a niektorí členovia rodiny.

Corinna a Michael Schumacherovci na lyžovačke v Madonna di Campiglio v roku 2005. Práve lyžovačka o pár rokov neskôr sa pre Michaela stala osudnou.
Blízky priateľ Schumachera prehovoril: Zlé správy o Michaelovi! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});