Brat Schumachera prezradil, čo nemal: Mrazivé slová! TOTO neveští nič dobré

Zdravotný stav legendárneho pretekára F1 Michaela Schumachera (54) je zahalený rúškom tajomstva. Rodina všetko zatajuje, no posledné ...
  • Zdroj: TASR/AP

Zdravotný stav legendárneho pretekára F1 Michaela Schumachera (54) je zahalený rúškom tajomstva. Rodina všetko zatajuje, no posledné vyjadrenie brata Ralfa (48) nie je vôbec pozitívne...

Corinna v dokumente z roku 2021 mierne naznačila stav bývalého pilota F1: „Michael je tu. Iný, ale je tu, a to nám dáva silu. Sme spolu. Žijeme spolu doma. Venujeme sa terapii. Robíme všetko pre to, aby sa Michaelovi darilo lepšie a aby sa cítil dobre. A aby jednoducho cítil našu rodinu, naše puto," vyjadrila sa obetavá manželka.

Trochu viac do aktuálneho stavu Schumachera dali nahliadnuť francúzske noviny Paris March, ktoré písali o tom, že podľa príbuzných zostáva Michael stále nehybný a keď ho otočia nabok, aby mohol sledovať scenériu okolo svojho domu, plače.

Nemec Michael Schumacher.
Zverejnili súkromné fotky Schumachera: Fanúšikovia zostali prekvapení Zobraziť článok

Pred časom prehovoril aj jeden z uznávaných novinárov F1 Rogera Benoita, ktorý so Schumacherom po pretekoch pravidelne fajčil cigary. Dokonca dostal jeho žltú kombinézu Benetton, v ktorej vyhral svoju prvú Veľkú cenu v Spa v roku 1992.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});