Blízky priateľ Schumachera prehovoril: Zlé správy o Michaelovi!

Roger Benoita (74), blízky priateľ a novinár, zverejnil novinky ohľadom zdravotného stavu Michaela Schumachera (54). Jeho slová nepotešia ...
  • Zdroj: North Foto

Roger Benoita (74), blízky priateľ a novinár, zverejnil novinky ohľadom zdravotného stavu Michaela Schumachera (54). Jeho slová nepotešia fanúšikov, ktorí dúfajú, že sa legenda F1 zotaví po nehode na lyžiach.

FOTOGALÉRIA: Michael Schumacher

Schumacher doslova zmizol z verejného života od nešťastného roku 2013, keď sa vážne zranil pri lyžovačke v Alpách. Verejnosť stále čaká na nové správy ohľadom jeho zdravotného stavu. Rodina mlčí už desať rokov!

Nemecká ikona si na svahu udrela hlavu o kameň, čo malo fatálne následky. Michael zázrakom prežil, no niekoľko mesiacov ležal v nemocnici v kóme. Pravdepodobne takto leží dodnes. Lieči sa v domácom prostredí v Ženeve.

Rodina Schumacherovcov vo vlastnej vile zriadila kliniku, kde majú k dispozícii aj svojho lekára. Odvtedy Michaela nikto nevidel a vo verejnom priestore sa objavuje len veľa špekulácií.

Ilustračná fotografia.
Manželka a deti zostali bez otca: Bývalý hokejista († 55) zomrel náhle na infarkt! Zobraziť článok

Stav sedemnásobného majstra sveta je pod takým prísnym utajením, že o jeho stave nevedia ani blízki priatelia z F1 a niektorí členovia rodiny.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});