Za Kližanom dorazila do Ameriky už aj Kormúthová: Dojímavé vyznanie lásky

Slovenský tenista Martin Kližan (34) iba nedávno ohlásil svoj návrat na tenisové kurty, čím prekvapil takmer všetkých. Skúsený Petržalčan ...
  • Zdroj: instagram/martin klizan

Slovenský tenista Martin Kližan (34) iba nedávno ohlásil svoj návrat na tenisové kurty, čím prekvapil takmer všetkých. Skúsený Petržalčan má povesť búrliváka, no ako sám priznáva, v nedávnej minulosti prešiel hlbokou sebareflexiou.

FOTOGALÉRIA: Martin Kližan

Určite mu k tomu pomohla aj nová láska Kristína Kormúthová, ktorá ho teraz do amerického Miami, kde sa poctivo pripravuje na novú sezónu, prišla pozrieť aj osobne.

Martin Kližan vraví, že odhodlanie má väčšie, ako kedykoľvek predtým.
Kližanove vyjadrenie k voľbám: Konečne tu bude stabilita a poriadok! Zobraziť článok

V jeho živote sa začínajú diať pozoruhodné zmeny. Kližanov návrat na tenisové kurty je výzvou, ktorú berie veľmi vážne. Sám sa v rozhovore pre Nový Čas nedávno vyjadril, že jeho ambíciou je dosiahnuť nové úspechy a ukázať svetu ešte svoj talent. Po niekoľkých zraneniach a prepadoch vo výkonnosti je nateraz zreštaurovaný a plný energie. Okrem tenisu však prehovoril aj o svojom novom vzťahu s bývalou moderátorkou RTVS Kormúthovou. Práve láska ho motivovala k zmene a pomohla mu nájsť nový smer.

Martin Kližan vraví, že odhodlanie má väčšie, ako kedykoľvek predtým.
Martin Kližan o svojom nečakanom comebacku: Prečo sa vraciam na kurty?! Zobraziť článok

„Veľkou motiváciou pre mňa bola moja priateľka Kristína, ktorá bola tiež tenistka. Chcel by som jej ukázať, aký je život profesionálneho tenistu, a prežívať s ňou všetky emócie na kurte a mimo neho. Celý čas ma podporuje a chcem sa jej zato odvďačiť,“ uviedol Kližan pre náš denník. Dvojica už teraz pôsobí v americkom Miami spoločne, čo je pre Kližana veľkou príležitosťou na zlepšenie jeho tenisových schopností.

„Jeden z dôvodov, prečo som tu,“ napísal Kližan pod spoločnú fotografiu s Kormúthovou na sociálnych sieťach. Prominentný pár pritom v spoločnom objatí pôsobil naozaj zaľúbeným dojmom.

Viac o Kližanovi si pozrite aj v galérii TU:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});