Kližanove vyjadrenie k voľbám: Konečne tu bude stabilita a poriadok!

Po tom, čo boli oficiálne známe výsledky parlamentných volieb, sa na sociálnych sieťach strhla vlna reakcií taktiež od rôznych športových ...
  • Zdroj: TASR

Po tom, čo boli oficiálne známe výsledky parlamentných volieb, sa na sociálnych sieťach strhla vlna reakcií taktiež od rôznych športových osobností. Jednou z nich bol aj slovenský tenista Martin Kližan.

"Gratulujem víťazom, teda Smeru SSD a aj druhému Hlasu, progresívcov nerátam. To bola tak nafúknutá strana, že až," hovorí Kližan vo svojom vyjadrení.

Slovenský tenista, ktorý sa aktuálne pripravuje na reštart svojej tenisovej kariéry, je podľa svojich vyjadrení s výsledkami zjavne mimoriadne spokojný.

Na snímke hráč Spartaka Michal Ďuriš sa teší po svojom góle.
Niké liga: Gólové hody v Podbrezovej, šláger kola pre Trnavu Zobraziť článok

"Som strašne rád, že sa dostal aj Danko s SNS, kde pomohla zdvihnúť preferencie a čísla aj Romana Tabák. Dúfam, že spoločne vytvoria vládu, mrzí ma trochu Republika. Som strašne rád, že bratislavská kavareň nebude určovať smer a cestu, ktorou sa Slovensko bude vydávať. To by bolo to najhoršie, čo by nás mohlo postihnúť," pokračoval Martin Kližan.

"Urobia trojkoalíciu, ktorá bude viesť Slovensko. Stabilita, poriadok a konečne sa tu vysporiadame s migrantmi, so zbrojením na Ukrajinu a s cenami potravín," povedal na záver svojho vyhlásenia.

Na snímke gólová radosť hráčov Michaloviec.
Tipos extraliga: Zvolen zdemoloval Nitru, Michalovce zdolali majstra Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});