Šokujúce odhalenie srbskej modelky: TOTO mala spraviť Djokovičovi za 60 000 eur!

Srbská modelka Natalija Ščekičová prináša šokujúce odhalenie! Ponúkli jej 60 000 eur za to, aby zviedla srbského tenistu Novaka Djokoviča, ...
  • 21Galéria
  • Zdroj: SITA/AP, instagram @natalijaa55

Srbská modelka Natalija Ščekičová prináša šokujúce odhalenie! Ponúkli jej 60 000 eur za to, aby zviedla srbského tenistu Novaka Djokoviča, spravila nahrávku, zdiskreditovala ho a zničila jeho manželstvo.

Fotogaléria

Srbská modelka Natalija Ščekičová urobila šokujúce odhalenie, keď vyhlásila, že ju oslovil istý manažér z Belehradu s ponuku 60 000 eur a dovolenkou podľa vlastného výberu za to, že zvedie tenistu Novaka Djokoviča a tajne to nahrá.

Ščekičová sa pred pár rokmi objavila aj v srbskej reality šou. Prezradila, že jedného dňa jej zavolal manažér z Belehradu, že má pre ňu bežnú pracovnú ponuku. Podľa slov Ščekičovej to však nebola len obyčajná pracovná ponuka, keďže manažér chcel, aby urobila niečo, čo by zničilo Djokovičovo manželstvo a tiež povesť tenisovej hviezdy.

Ščekičová tiež povedala, že po tejto ponuke si myslela, že si z nej niekto uťahuje a ide o vtip. Následne si ale uvedomila, že ide o serióznu ponuku a vtedy sa jej postoj zmenil. "Volal mi muž, je z Belehradu a poznám ho, myslela som si, že je to seriózny manažér. Keď si so mnou dohodol schôdzku, myslela som si, že má serióznu pracovnú ponuku, urobiť reklamu alebo fotenie," cituje Ščekičovú srbský Blic.

Novak Djokovič na turnaji v Indian Wells 2024.
Zázrak a šialenstvo: Djokovič v Indian Wells stroskotal na hráčovi mimo TOP 100 Zobraziť článok

"Keď sa začal rozhovor a keď mi povedal plán, najprv som si myslela, že je to skrytá kamera, začala som sa smiať. Zdalo sa mi to ako vtip, ale v skutočnosti to tak nebolo. Naozaj pripravovali pekelný plán. Povedali mi, aby som vzala Novaka niekam na intímne stretnutie a všetko to nahrala," spomínala Ščekičová na netradičnú ponuku.

Ščekičová napriek tomu, že odmena mala byť skutočne lukratívna, odmietla. Novaka Djokoviča považuje za slušného človeka a nechcela mu niečo také spraviť. "Ponuka sa pohybovala v rozmedzí 50 až 60-tisíc eur a k tomu dovolenka snov podľa môjho výberu. To všetko mi prišlo urážlivé. Nie som také dievča, nie som zlatokopka ani prostitútka," hnevala sa srbská kráska. "Mala som chuť ho obliať vodou, ale on si len zobral veci a odišiel. Viem si predstaviť, čo by sa stalo, keby sa takéto zábery dostali na verejnosť. Bol by to totálny chaos. Djokovič si také veci nezaslúži a nie je to voči nemu fér."

Djokovič po fiasku v Indian Wells vynechá Miami
Djokovič po fiasku v Indian Wells vynechá Miami: Už maká na antuke, aj kvôli olympiáde Zobraziť článok

Rekordný 24-násobný grandslamový šampión má s manželkou Jelenou 9-ročného syna Stefana a 6-ročnú dcéru Taru. Novak Djokovič neraz v rozhovoroch spomínal, ako veľa pre neho jeho rodina znamená a že podpora rodiny má veľký podiel na jeho tenisovej dlhovekosti a fenomenálnych úspechoch.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});