Legendárny Buchinger o zápase proti Dohnalovi: Všetko odštartovalo na Instagrame!

Turnaj OKTAGON 47 v Bratislave klope na dvere a jedným z najpútavejších duelov na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu bude meranie síl medzi ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Turnaj OKTAGON 47 v Bratislave klope na dvere a jedným z najpútavejších duelov na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu bude meranie síl medzi slovenskou legendou Ivanom Buchingerom (40-8) a jeho českým vyzývateľom Jakubom Dohnalom (12-3). Medzi oboma bojovníkmi to už pred samotným meraním síl značne vrie.

Populárny „Buki“ v sérii NA DOHLED z dielne OKTAGON MMA prehovoril o tom, ako vôbec tento duel vznikol: „Dostal som cez Instagram od Dohnala správu, že so mnou chce mať zápas. Povedal som mu, že súhlasím, ale musí sa dohodnúť s promotérmi organizácie. Šiel za nimi a postaral sa o to. Nastúpime proti sebe v Bratislave a ja si myslím, že to bude veľmi atraktívny zápas.“

„Sme veľmi dobrí na zemi a nestratíme sa ani v postoji. Spoločne sme dokonca trénovali, takže to bude zaujímavé,“ nechal sa počuť legendárny bojovník domácej scény.

Svoj pohľad na toto očakávané meranie síl poskytol aj Karol Ryšavý (12-5), ktorý so slovenskou ikonou trénuje. V minulosti už navyše s  Dohnalom bojoval. „Buki je v TOP forme, čo ukázal aj v uplynulom zápase. Kubo je kvalitný zápasník, ale nevidím u neho nijakú šancu na to, aby dokázal Ivana na niečo chytiť alebo ukončiť. Neviem si to predstaviť.“

Nie je tajomstvom, že niekdajšieho zástupcu Cage Warriors v ostatnom období sužovali zdravotné problémy. „Zranenia ma trápia stále, mal som počas uplynulého roka niekoľko operácií, ale myslím si, že som sa dal celkom slušne dokopy,“ prezradil bývalý dvojnásobný šampión OKTAGON MMA.

„Inak má stále niečo bolí, ale to k tomu patrí, dokážem to vydržať. Keď sa po tréningu zobudím na druhý deň, cítim celé telo. Rozcvičím sa a idem ďalej,“ dodáva Slovák, ktorý počas svojej kariéry čelil aj legendárnemu Conorovi McGregorovi.

Prvý turnaj atraktívnej pyramídy je naplánovaný na 4. marca do Ostravy, kde by sa mali v prvom kole predstaviť všetky oznámené mená.
OKTAGON spozná nového šampióna: Kamarát Anthonyho Pettisa verzus futbalista so srdcervúcim príbehom! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});