Hošek páli do neporazeného Humburgera: Každý raz zakopne a on prehrá so mnou!

Český MMA bojovník David Hošek sa najbližšie predstaví na turnaji RFA 12 v Považskej Bystrici, kde ho vyzve Slovák Michal Glos. Hošek ...

Český MMA bojovník David Hošek sa najbližšie predstaví na turnaji RFA 12 v Považskej Bystrici, kde ho vyzve Slovák Michal Glos. Hošek sa však pozerá ďalej a myslí na to, čo bude po jeho prípadnom víťazstve.

Fotogaléria

Na pláne má okamžitý zápas so šampiónom Dominikom Humburgerom. Ešte predtým ho ale 9. septembra čaká nepríjemná skúška proti slovenskému grapplerovi. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Po Glosovi rovno na Humburgera?

V organizácii RFA sa Hošek predstaví po dlhej pauze. Naposledy nestačil na Srba Avramoviča, ktorý ho odkontroloval väčšinu zápasu na zemi a spoľahlivo si došiel po bodový triumf. Hošek si vzápätí odskočil na 2 zápasy do IAF a predstavil sa aj na KSW 79 v Liberci. V rámci RFA má skóre 1-1 a zo špičky strednej váhy je jedným z mála bojovníkom, ktorému Humburger ešte nečelil.

David Hošek verí, že práve on pozná ten správny recept na neporazeného šampióna. „Teraz mu to dobre šlape. Vyhráva, ide mu to a je vo forme, čo je aj vidieť. V každom prípade každý niekedy prehrá a bude práve to v zápase so mnou,“ povedal s úsmevom na tvári reprezentant pražského Renegade Prague Gymu.

Potenciálny tiulový zápas Humburger vs. Hošek už bol niekoľkokrát spomenutý, no šampión to vidí skôr skepticky a myslí si, že Hošek by si mal pripísať ešte ďalšie zelené políčko. Na to sa David rozhodol zareagovať. „No, Dominik. Neviem, či si chcel byť vtipný alebo čo ti je, ale je mi to jedno. Porazím Glosa a potom ideme proti sebe,“ vyhlásil odhodlaný Hošek. Do ich potenciálneho zápasu však ešte môže hodiť vidly práve Glos, proti ktorému ho čaká zápas už o dva týždne. Celý turnaj RFA 12 môžete sledovať  aj cez platformu PPV.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});