Karlos Vémola lieta v ďalšom probléme: Je to podvodník, mám dôkazy!

Český bojovník MMA Karlos Vémola (38) lieta v ďalšom probléme, čelí vážnemu obvineniu!
  • Zdroj: Oktagon MMA

Český bojovník MMA Karlos Vémola (38) lieta v ďalšom probléme, čelí vážnemu obvineniu!

FOTOGALÉRIA: Karlos Vémola

Karlos Vémola namočený v ďalšej kauze! Istý Milan Krčil obvinil hviezdu MMA z toho, že pred dvoma rokmi si s ním zaplatil súkromný zápas za nemalú finančnú čiastku, ale Terminátor do súboja s ním nikdy nenastúpil a nevrátil mu peniaze. O kauze informuje portál extra.cz.

Vémola dal v minulosti výzvu fanúšikom, že ak sa nájde nejaký odvážlivec, môže si s ním zaplatiť súkromný zápas. Nepredpokladal, že sa niekto taký nájde, ale predsa len. "Ozval sa jeden frajer, ktorý to dobre zaplatil, že so mnou chce mať súkromný zápas. Tak som zaspomínal na staré dobré časy. Nehovorme tomu súkromný zápas, ale ostrý sparing v gyme. S rukavicami alebo bez. Nechám to na tom, kto si to zaplatí," potvrdil Karlos Vémola, že dostal zaplatené za súkromný zápas pre podcast Fight z dielne iSport.cz.

Václav Mikulášek a Karlos Vémola.
Hviezda Oktagonu končí: Prišiel o sponzorov, dieťa aj lásku k MMA! Zobraziť článok

Milan Krčil, ktorý má na 9. septembra dohodnutý zápas s účastníkom reality šou Survivor Kristianom Kundratom, obvinil Vémolu, že peniaze za zápas zobral, ale späť mu ich nevrátil a ich súboj sa nikdy neuskutočnil. "Karlos Vémola mi dlhuje dosť peňazí - niekoľko desiatok tisíc korún za dopredu dohodnutý zápas, ktoré som mu zaplatil," cituje Krčila extra.cz.

"Dostal zálohu sto tisíc korún, následne ale zo zápasu odstúpil, že ho nemôže urobiť. Časť zálohy mi vrátil naspäť, ale potom prestal reagovať. Je to podvodník. Mám od neho množstvo hlasoviek, screenov ako dôkaz. Zablokoval si ma, nereaguje. Je to dlžník," dodáva rozhorčene a verí, že napokon k jeho stretu s Vémolom dôjde: "Ako porazím Crissa, chcem Karlosa. Kľudne v stodole alebo garáži," verí si.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});