Hviezda Oktagonu končí: Prišiel o sponzorov, dieťa aj lásku k MMA!

Jedna z hviezd organizácie Oktagon MMA končí kariéru! Stratil postupne svoj domov, dieťa, sponzorov aj lásku k zmiešaným bojovým umeniam ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Jedna z hviezd organizácie Oktagon MMA končí kariéru! Stratil postupne svoj domov, dieťa, sponzorov aj lásku k zmiešaným bojovým umeniam (MMA).

FOTOGALÉRIA: Mikulášek

Český bojovník MMA Václav Mikulášek (34) známy pod prezývkou Baba Jaga patril k najsledovanejším bojovníkom organizácie Oktagon MMA. Preslávil sa šoumenstvom, otvorenými vyjadreniami a fanúšikovia ho buď milovali alebo nenávideli. Teraz však oznámil koniec kariéry! Po tom, ako na Štvanici prehral s Nórom Ole Magnorom, položil na znak konca svoje rukavice do stredu klietky.

Karlos Vémola si po vyhratom zápase splnil svoj sen.
Karlos Vémola si splnil sen: Americká odmena za víťazstvo Zobraziť článok

Bližšie hovoril o dôvodoch svojho rozhodnutia pre iSport.cz. Úpadok podľa neho začal už v decembri 2020, keď prehral s Karlosom Vémolom. „Viac mi to vzalo, ako dalo. Už po tom zápase som cítil, že niečo nie je v poriadku. Že ma to tak nebaví, že si to tak neužívam. Všetko bolo ťažké a vlieklo sa to dlhšiu dobu. Je možné, že tam to začalo byť nezábavné a bolo toho príliš. Stále niečo riešiť, počúvať, stratil som lásku k MMA. Je jasné, že by som do takého zápasu znovu nešiel,“ hodnotil spätne Mikulášek.

Prišiel však nielen o lásku k MMA, ale aj svoj domov, keď sa musel odsťahovať z Prahy a tiež o nenarodené dieťa. "Dnes to už môžem povedať. My sme s priateľkou prišli o miminko, to bola prvá rana. Odsťahovať sa z Prahy, druhá rana. Boli nejaké ďalšie problémy, už som si pripadal ako totálny kripeľ. Nedarilo sa a nebolo to príjemné."

Na Václava Mikuláška sa to zosypalo doslova z každej strany. Navyše prišiel aj o sponzorov, ktorí ho oklamali a s nimi aj o veľké finančné prostriedky. "To som ani nechcel rozoberať. Okradli ma dvaja sponzori v priebehu siedmich dní, keď som prišiel o skoro nejakých sto tisíc. To je u mňa devastačné, s jedným sa dokonca súdim, nemal som na výber," dodáva sklamaný český bojovník, ktorého trápenie vyvrcholilo rozhodnutím ukončiť kariéru.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});