Vyšetruje ho polícia, aj tak bude zápasiť: Gábor Boráros prešiel všetkým cez rozum!

Slovenská hviezda MMA Gábor Boráros (31) je vyšetrovaný políciou pre podozrenie zo stávkového podvodu. Na domácej scéne dostal stopku ...
  • Zdroj: Fabriq MMA

Slovenská hviezda MMA Gábor Boráros (31) je vyšetrovaný políciou pre podozrenie zo stávkového podvodu. Na domácej scéne dostal stopku zápasiť až do ukončenia vyšetrovacieho procesu. Vynašiel sa a oznámil už aj svoj zápas!

FOTOGALÉRIA: Gábor Boráros

Gábor Boráros (31) sa stal hviezdou domácej scény MMA po tom, ako ovládol reality šou Oktagon Výzva. Darilo sa mu v klietke, mal obrovskú slávu a množstvo fanúšikov. Prišiel však pád. V organizácii Oktagon MMA prehral tri zápasy v rade. Následne sa presunul do Fabriq MMA, organizácie pod taktovkou Attilu Végha. Tam porazil oboch súperov.

No jeho posledný zápas vyvolal veľký rozruch. Vo februári porazil Kirilla Medvedovskeho v druhom kole na TKO. Boráros ale pôsobil v zápase rozpačito, už v prvom kole mal odovzdaného súpera na lopate, no nešiel za ukončením. Stávkové kancelárie majú údajne evidentné dôkazy, že zápas bol zmanipulovaný. Prijali nezvyčajne veľký objem peňazí na stávky na ukončenie v druhom kole. Celú situáciu vyšetruje polícia. Až do ukončenia vyšetrovania dostal Boráros stopku zápasiť na domácej scéne.

Slovenský bojovník Martin Buday.
Martin Buday je v UFC naďalej nezdolaný: V závere prvého kola donútil súpera k submisii Zobraziť článok

Populárny bojovník sa však evidentne vynašiel a už oznámil návrat do klietky. Predstaví sa na turnaji v Maďarsku! „Ako už ste asi videli, štartuje COMBAT X. Je to nová maďarská organizácia, ktorá je úplne nová. Nikdy predtým tu nebola. Začali sme na tom pracovať. Videli ste, že to zdieľame. Znamená to, že 30.9. budem mať zápas v Maďarsku," informuje portál MMA Shorties.

"Vôbec sa však nemusíte báť, pretože to neznamená, že potom nebudem pokračovať aj v Oktagone. Je jasné, že budem pokračovať aj v Oktagone. Teraz sme sa však dohovorili takto. Budem mať zápas na konci septembra. Bude tam celý rad duelov – minimálne 12 profesionálnych MMA zápasov. Môj kamarát Molnár tam bude mať titulový zápas. Postupne to budeme budovať a robiť ďalšie galavečery v Maďarsku. Začíname a čaká nás prvá akcia,“ teší sa Gábor Boráros zo svojho návratu do zápasového kolotoča.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});